Bohemia  2
Hradní stráž  3

Komentář

Do zápasu jsme nastoupili pouze s dvěma hráči na střídání, navíc Honza Levý ještě nebyl zcela fit poté co skoro doléčil chřipku a Dan Riedel ještě v pátek ukončoval oslavy narození potomka. Úvod a celá první půle byla jednoznačnou záležitostí Hradní stráže, soupeř běhal, kombinoval a neustále zaměstnával obranu Bohemie. Svůj raketový nástup korunovala Hradní stráž naštěstí jen jedním gólem v úvodu utkání 0:1. Na tento gól se nám podařilo odpovědět z ojedinělé akce, kdy Tomáš Chalupa skóruje po přihrávce Michala Brabce 1:1. Po naší brance však opět hrál soupeř a statická hra Bohemie dostala druhou ránu cca 2 min před koncem poločasu 1:2.

Během pauzy jsme si v kroužku vyříkali vše potřebné a rozhodli se hrát více ofenzivněji s důrazem na pohyb a těsné obsazování hráčů soupeře. Naši hru v první půli jsme označili za nejhorší poločas posledních sezón.

Druhá půle vypadala úplně jinak, začali jsme běhat a dotírat na obranu soupeře, díky těsnému obsazování najednou začali hráči Hradní stráže chybovat a Bohemia se začala dostávat do přečíslení. V této fázi zápasu jsme jeli opravdu "na doraz" a agresivní hrou jsme si vytvořili nespočet 100% šancí stejně jako Hradní stráž v 1. půli. Naši snahu se podařilo přetavit ve vyrovnávající gól zhruba v polovině poločasu, kdy se do přečíslení dostali Michal Brabec s Martinem Havelkou a svůj nájezd zakončili brankou na 2:2.

V samotném závěru utkání se opět projevila naše dlouholetá slabina, cítili jsme, že máme na to zápas rozhodnout, stále jsme měli hromadu šancí, ale žádná se již neujala. Přesto jsme to do obrany Hradní stráže prali dál a dál. Urazili jsme však fotbalové bohy a ti nás potrestali po jednom z našich nájezdů tři na jednoho se míč nešťastnou náhodou dostal k soupeři, který bleskurychle přešel do protiútoku a z šance tři na Kubáta vytěžil rozhodující gól na 2:3.

Do konce zápasu již zbývalo jen pár minut, měli jsme sice ještě dvě příležitosti, ale tuto snahu již doprovázela značná křeč a zklamání.

Závěrem bych ještě chtěl poděkovat mužstvu Hradní stráže za korektně odehraný zápas (přesto že chyběl jeden pomezní rozhodčí), ne že by se ještě nehrály, ale již se jich v HL moc nevidí.

Soupiska

  • KapitánRiedl Dan
  • BrankářKubát Petr
  • Brabec Michal
  • Chalupa Tomáš
  • Havelka Martin
  • Levý Jan
  • Mrozek Dušan
  • Tylinger Aleš

Góly

1:1 - Chalupa (Brabec M.)
2:2 - Havelka M. (Brabec M.)

Karty

-

Muž zápasu

Brabec Michal

Brabec Michal

Poprvé v sezóně Jaro 2005 se na tomto místě objevuje jméno Míši Brabce, který v zápase proti Hradní stráži krásně přihrál na oba góly Bohemie. Bohužel jeho snaha přišla v niveč, jelikož se nám v tomto zápase nepodařilo získat ani jediný bod.

Počet zobrazení

Poslední zobrazení
První zobrazení

Počet zobrazení
Registrovaní: 0x
Celkem: 0x

Čtenáři
Registrovaní: 0
Celkem: 0

Facebook