Bohemia  1
Real FASTTRADE  2

Komentář

Před tímto utkáním na nás ležela tíha debaklu z 1.kola s Nemesis, kteří nám nasázeli sedm gólů, Real FASTTRADE na tom byl však ještě hůře, inkasoval totiž v prvním kole deset branek od Akta-rez. Šlo tedy o souboj nováčků, kteří si chtěli spravit chuť po nevydařeném 1. kole.

Zápas pro nás nezačal nijak špatně ale taky nijak dobře, trošičku nás trápila přesnost našich přihrávek a rychlost při práci s balónem. Real se na širokém hřišti dobře pohyboval a vypracoval si několik zajímavých šancí. Během několika minut se nám však podařilo hru vyrovnat a dokonce jsme to byli my kdo měl první stoprocentní šanci v zápase.

Po nenápadné kombinační akci se do skvělé šance řítil Honza Levý a ještě mu nabíhal Dan Riedl, Honza se rozhodl pro samostatné zakončení a po svižné střele se na hřišti rozezněla levá tyč soupeřovy branky. Kopali jsme rovněž standardní situaci ze zajímavé vzdálenosti, ale nebyli jsme schopni z těchto šancí vytěžit vedoucí gól. Trest na sebe nenechal dlouho čekat, Real krásně zakombinoval na vlastní polovině a do polobrejku se dostal malý šikovný hráč až na dostřel naší branky. Lehkou avšak vražedně přesnou střelou trefil levou šibenici Kubátovy branky, 1:0.

Tato branka nám zasadila další ránu, sice jsme se psychicky nerozpadli tak jako před týdnem, ale přeci jenom jsme cítili, že bychom dnes s tímto soupeřem měli nějaké ty body urvat, navíc minulé kolo nám naznačilo, že zde potkáme i soupeře, kteří jsou mnohem kvalitnější než my. Zbytek poločasu se již obešel bez významnějších akcí a tak jsme po úvodní třicetiminutovce prohrávali 1:0.

Ve druhém poločase se obraz hry změnil jen velmi málo, v útoku jsme se prali s modrou dobře zahuštěnou přesilou a nedostatkem pohybu, v obraně jsme zase kupili jednu chybu v rozehrávce za druhou. Naše hra trochu připomínala bezzubého bílého žraloka, který už nemůže pohnout ani ploutví. Takový žralok ovšem nepřežije dlouho, což potvrdil rohový kop soupeře zhruba v polovině druhého poločasu, na který si naběhl obránce soupeře a pohodlně se dostal do zakončení v těsné blízkosti Kubáta, 2:0.

Po této brance jsme již celkem rezignovali a to hlavně psychicky, začaly nám ujíždět nervy a stejně jako minulý týden jsme na sebe začali štěkat. Pokoušeli jsme se sice ještě něco s výsledkem udělat, ale už to nešlo, proto sedm minut před koncem přišel zoufalý pokus kapitána zamíchat na hřišti se sestavou a hned po pár vteřinách mu to vyšlo, když po naběhnutí do vápna fauloval Mrozka střelec durhého gólu Realu a kopali jsme penaltu, kterou právě Mrozek s notnou dávkou štěstí proměnil 2:1. Během závěrečných minut jsme si vypracovali ještě jednu standardní situaci a místy až drtivý tlak, ale již šlo pouze o závěrečnou křeč, kterou Real přežil bez újmy. Během našeho tlaku se však i soupeř dostal do několika brejků, všechny je však dokázala naše obranná dvojice Šterner - Chalupa zastavit.

Soupiska

  • KapitánRiedl Dan
  • BrankářKubát Petr
  • Brabec Michal
  • Chalupa Tomáš
  • Havelka Martin
  • Havelka Petr
  • Klinger David
  • Levý Jan
  • Mrozek Dušan
  • Šterner Jan
  • Svoboda Jiří
  • Tylinger Aleš
  • Zeman Martin

Góly

1:2 - Mrozek D.

Karty

-

Muž zápasu

Šterner Jan

Šterner Jan

Tento zápas pro něj sice nezačal nejšťastněji, ale po několika počátečních kontaktech s balónem se chytnul a oderál zbytek zápasu ve velmi slušném tempu. Jeho chvíle však přišly v poslední desetiminutovce, kdy nás při závěrečném tlaku držel nad vodou svými obrannými zákroky.

Počet zobrazení

Poslední zobrazení
První zobrazení

Počet zobrazení
Registrovaní: 0x
Celkem: 0x

Čtenáři
Registrovaní: 0
Celkem: 0

Facebook