Bohemia  3
Akta-rez  6

Komentář

V dalším, již čtvrtém, kole jsme narazili na třetí tým průběžné tabulky. Mužstvo Akta-rez mělo na svém kontě 4 body a aktivní skóre 15:7, nám patřila 10. příčka se 2 body a pasivním skóre 4:9. Prakticky celý den před utkáním pršelo, což sice mělo vliv na některé naše hráče a ti raději nepřijeli, výkony na hřišti však počasí nebrzdilo.

Utkání začalo celkem opatrně, přeci jenom šlo o třetí utkání v lize a dva neznámé soupeře, jenže míče se okamžitě ujal soupeř a skvělým pohybem motal hlavu naší obraně. První trest přišel po několika úvodních akcích soupeře, kdy již značně zmatená obrana nebyla schopna reagovat na svižnou kombinaci soupeře, která byla zakončena lehkou, avšak přesnou střelou do naší sítě 1:0. Po tomto úvodním gólu se hra opticky vyrovnala a i my jsme se dostávali ke hře na polovině soupeře. V tomto směru vytvářel šance Martin Havelka, kterému se podařilo obrat soupeře o balón, vystřelit do bleskového brejku a krásnou kolmicí najít Davida Klingera, ten se již řítil sám na gólmana, mohl sice ještě vyšperkovat celou akci přihrávkou na spoluhráče, který by zakončoval do prázdné klece, rozhodl se však pro lišácké řešení a otřel balón o pravou tyč branky Akt-rez. Bylo srovnáno 1:1. Tímto gólem jsme sice Akta-rez střelecky dotáhli, na hřišti však byli stále lepším týmem, který nás přehrával technicky, rychlostně a kombinačně. Do konce poločasu se soupeři podařilo vstřelit další dva góly, které byly logickým vyústěním nepřetržitého tlaku, nešlo sice o nekompromisní rány do šibenice, ale i góly pěkně po zemi pod brankářem se počítají... První poločas jsme prohráli 3:1.

Během poločasové přestávky jsme si řekli, že zkusíme s výsledkem něco udělat, dáme rychlí gól a zdramatizujeme závěr, říkali jsme si, že by to třeba mohlo vyjít. Potřebovali jsme se vyburcovat k většímu pohybu a agresivnější hře, doteď v naší hře převládala laxnost, nulový pohyb a pomalá práce s míčem.

Přestávka nám zřejmě přišla celkem vhod, jelikož jsme začali velmi dobře a hned po několika minutách se prosadilo dnes mimořádně skvěle hrající duo Havelka M.-Klinger, tentokrát si však role vyměnili a po přihrávce Davida Klingera snížil na 3:2 Martin Havelka. Vše vypadalo skvěle, byli jsme soupeři na dostřel a hra se lehce přesunula do středu hřiště, což bylo velmi pozitivní. Akta-rez však ukázali svou sílu a zahráli neuvěřitelnou desetiminutovku, během které vsítili góly na 4:2 a 5:2, navíc ještě neproměnili hromadu vynikajících příležitostí. Tím nám bylo všem jasné, že proti takovému soupeři třígólové manko nestáhneme.

Utkání se již dohrávalo celkem v klidu, Akta-rez vycítila, že Bohemia již nemá sílu na zvrat a tak i ona zvolnila a hrála si svůj fotbálek. Do konce zápasu ještě padlo po jedné brance na obou stranách. Útočník soupeře dal gól po líné střele, která dostala na zem tři naše obránce, brankáře a úspěšně si doskákala do brány... 6:2 V našem útoku se opět prosadil Martin Havelka, který skóroval po přihrávce Honzy Levýho.

Závěrem bych chtěl konstatovat, že šlo o velmi slušně odehrané utkání z obou stran s jasnou převahou soupeře...

Soupiska

  • KapitánRiedl Dan
  • BrankářKubát Petr
  • Brabec Michal
  • Havelka Martin
  • Klinger David
  • Levý Jan
  • Mrozek Dušan
  • Šterner Jan
  • Svoboda Jiří
  • Tylinger Aleš
  • Zeman Martin

Góly

1:1 - Klinger (Havelka M.)
2:3 - Havelka M. (Klinger)
3:6 - Havelka M. (Levý)

Karty

-

Muž zápasu

Klinger David

Klinger David

Havelka Martin

Havelka Martin

Tentokrát jsme se opět rozhodli zvolit dvojici hráčů, jelikož David s Martinem znamenali jako jediní nebezpečí pro branku Akta-rez. Zařídili spolu dvě branky, které nám vždy daly naději na úspěšný výsledek, bohužel přišla tato snaha v niveč a Bohemia opět prohrála...

Počet zobrazení

Poslední zobrazení
První zobrazení

Počet zobrazení
Registrovaní: 0x
Celkem: 0x

Čtenáři
Registrovaní: 0
Celkem: 0

Facebook