Čech Mejd  1
Bohemia  1

Komentář

Den zápasu (neděle 24.9.2006) se nesmazatelně zapasl do historie Bohemie prvním pozdním příchodem Daniela Riedla na sraz (kapitánovo zpoždění nabralo závratných 167 vteřin). Další zajímavostí tohoto dne byl "příjezd" Petra Volfa na utkání, který musel svůj vůz odstavit v Edenu, protože jeho Saab se sportovní úpravou odmítl akceptovat jízdu na výpary. Nakonec jsme ještě museli čekat na soupeře, který se k utkání "sešel" o několik minut po povolené čekací době.

Do zápasu jsme nastoupili se dvěma marody v celkovém počtu osmi hráčů. Začátek utkání byl vcelku klidný, běžné utkání s několika slibnými šancemi na obou stranách, po několika minutách bylo jasné, že obě strany mají jednoho špílmachra, který řídí hru týmu. V prvním poločase to byl náš špílmachr, který měl navrch, Martin několikrát tvrdě vypálil, skvělý gólman Čech Mejdu však odolával. Až zhruba do 15. minuty, kdy se Martin Havelka vrhl do průniku středem hřiště, po úspěšné kličce se mu otevřel prostor, Martin spatřil své volné spoluhráče u obou tyčí branky Čech Mejdu, prudkým pasem vybídl ke skórování kapitána Riedla a ten se štěstím propasíroval míč mezi tělem brankáře a jeho pravou tyčí, 1:0. Pobledlý kapitán tak zaznamenal již svou 24. branku v 79. utkání za Bohemii.

Druhý poločas byl zlým snem, Čech Mejd totálně převzal iniciativu, v obraně zachraňovali co se dalo Tomáš Chalupa s Martinem Havelkou, co se nedalo lapil Petr Kubát. Zejména výkon nemocného Tomáše stál za to, ale na jeho vysoký standard jsme si již trochu alibisticky zvykli. Během několika minut prakticky odpadl kapitán Riedl, který již dále nemohl s nedoléčenou virózou pokračovat. V útoku se pral o každý balón Honza Levý, několikrát vypomáhal i při bránění a po celé utkání byl velmi aktivní.

Jak už to tak ve fotbale chodí naš pasivní hra byla po zásluze potrestána. Z té nejméně pravděpodobné a nejméně výhodné šance Čech Mejd vstřelil gól a zaslouženě vyrovnal skóre na 1:1. K celé situaci došlo po individuální chybě obránce Petra Volfa, kterého útočníci dostali po tlak, obrali o míč a po jedné přihrávce mezi sebou v pohodě skórovali do prázdné branky. Chybu si však nemá smysl vyčítat, protože jsme inkasovali zejména díky výkonu soupeře ve druhé půli.

Na hřišti se již nic výsledkově podstatného neudálo a tak jsme se rozloučili s Čech Mejdem remízou 1:1.

Soupiska

  • KapitánRiedl Dan
  • BrankářKubát Petr
  • Chalupa Tomáš
  • Havelka Martin
  • Levý Jan
  • Mrozek Dušan
  • Tylinger Aleš
  • Volf Petr

Góly

1:0 - Riedl (Havelka M.)

Karty

-

Muž zápasu

Kubát Petr

Kubát Petr

Levý Jan

Levý Jan

Petr se vytáhl zejména ve druhém poločase, kdy jsme se dostali pod drtivý tlak a jen díky němu jsme neinkasovali více branek. Honza byl asi jediným hráčem, který nepůsobil na hřišti ospale a neustále byl v pohybu. Díky jeho hře si mohla přetížená obrana alespoň na chvíli "orazit"...

Počet zobrazení

Poslední zobrazení
První zobrazení

Počet zobrazení
Registrovaní: 0x
Celkem: 0x

Čtenáři
Registrovaní: 0
Celkem: 0

Facebook