Bohemia  2
Demínka  0

Komentář

Beznadějně poslední Demínku nám přihrál los na čtvrté kolo, věděli jsme, že bychom si v tomto utkání mohli spravit chuť po debaklu s United clans. Už samotný nástup Demínky na plac byl tristní, v plánovaný čas výkopu jsme napočítali pouze 5 mužů v červenočerných dresech. Po využití čekačky však Demínka nastoupila na klasických 5+1, přesto všechno nasvědčovalo výraznému vylepšení skóre Bohemie.

Úvodní část vypadala celkem ze strany Bohemie celkem přesvědčivě, Demínku jsme přehrávali a čekali na úvodní branku, která by odstartovala střelecké hody. A světe div se, již v 6. minutě se nám podařilo skórovat, trefil se Honza Šterner po asistenci Petra Havelky, pro Honzu tento gól znamenal první gól v prvním utkání ke kterému v této sezoně, po zranění kolene, nastoupil. S každou další odehranou minutou vzrůstala i naše útočná aktivita, chvílemi jsme útočili dost riskantně se čtyřmi hráči, nesčetněkrát se stalo, že si ofenzivně laděná obrana prohodila posty s útokem. V obraně nás několikrát musel podržet brankář Petr Kubát. Přemíra snahy nás paradoxně výrazně oslabovala, naše hra postrádala jakoukoliv organizaci. V závěru poločasu jsme se již dost hádali i mezi sebou, zejména duo Mrozek, Klinger s tímto stylem hry hlasitě nesouhlasilo. Poločas tak skončil těsným vedením Bohemie 1:0.

Od druhé půle jsme si slibovali zejména uklidnění hry a konečně také nějaký ten gól v síti Demínky. Bohužel k lepší organizaci hry nedošlo a tak jsme se útočně trápili dál. Naštěstí svůj velký "přihrávací" den měl Petr Havelka, který viděl před branku nabíhajícího Michala Brabce, poslal polovysokou přihrávku před branku a Michal ji za pomocí svých dvou medicimbálků protlačil až do sítě, 2:0. Zbytek zápasu nepotřebuje další komentář, kromě "světlé" pětiminutovky, kdy jsme si skvěle přihrávali po zemi, jsme se trápili až do závěrečného hvizdu. Celé utkání pak správně ohodnotil Petr Kubát: "Utrpěli jsme vítězství...".

Soupiska

  • KapitánRiedl Dan
  • BrankářKubát Petr
  • Brabec Michal
  • Chalupa Tomáš
  • Havelka Petr
  • Klinger David
  • Mrozek Dušan
  • Šterner Jan
  • Tylinger Aleš
  • Volf Petr

Góly

1:0 - Šterner J. (Havelka P.)
2:0 - Brabec M. (Havelka P.)

Karty

-

Muž zápasu

Kubát Petr

Kubát Petr

Petr nás opět celý zápas držel nad vodou, pochytal všechny šance soupeře, byl jedním z mála stabilních článků defenzivy a neúnavně se pokoušel Bohemii vyburcovat k lepšímu výkonu...

Počet zobrazení

Poslední zobrazení
První zobrazení

Počet zobrazení
Registrovaní: 0x
Celkem: 0x

Čtenáři
Registrovaní: 0
Celkem: 0

Facebook