Bohemia  2
Demoliční četa  11

Komentář

Do dnešního utkání jsme šli s nutností bodovat (ostatní chodíme vyhrát) a již od srazu se nám opět nedařilo. Petr Havelka opět dorazil pozdě a byl po zásluze za svou nedisciplinovanost finančně potrestán.

První poločas začal jako vždy spíše vzájemným poznáváním obou mužstev. Obě obrany vytvořily několik chyb, bohužel první trest přišel na straně Bohemie. Demoliční četa zahrávala přímý kop, který dolétl až ke Kubátovi, ten míč pouze vyrazil těsně před sebe. Nejrychleji se vzpamatoval útočník soupeře a míč celkem pohodlně zasunul do branky, 0:1.

O několik minut později se však nad Tempem udělalo jasno a pánbůh se podíval naším směrem. Dan Riedl zahrál z rohového kopu dlouhý padající list, který Honza Šterner z voleje napálil do sítě, 1:1. Bohužel Bohemii tento gól poslal spíše do kolen, protože nabudil obránce k útočení, což mělo fatální důsledky při obranné hře. Naštěstí Demoliční četě, ač výborně kombinovala, se nepodařilo žádnou z akci přetavit v gól. Soupeř si však vše vynahradil při standardních situacích. Konkrétně se jednalo o rohové kopy, prakticky všechny rohy Demoliční četa rozehrávala stejně a to prudkou přihrávkou do chumlu před brankou. Jak jednoduché. Navíc útok soupeře si opravdu uměl pokrýt balón. Z těchto situací Bohemia do konce poločasu skórovala ještě 2x, poločasový výsledek byl tak stanoven na 1:3.

Druhý poločas již nijak detailněji komentovat nebudu, protože co jsme předváděli byla opravdová tragédie. Navíc soupeř měl dost štěstí, do čeho kopl, to skončilo v síti. Snad jen bych si neodpustil několik "ran" do vlastních řad:

Petr Kubát - kromě prvního gólu, který padá na jeho triko, chytal výborně a zejména v prvním poločase chytil několik jasných gólů.

Dušan Mrozek - sebe dnes komentovat nebudu, snažil jsem se hrát posledního. Rád však doplním komentář od spoluhráčů...

Brabec Michal - první půli hrál v útoku a prakticky nebyl vidět, ne že by to byla jeho chyba, ale nevěděl jsem o něm. Ve druhém poločase hrál v obraně, jakmile byl výsledek jednoznačný přestal úplně bránit, do té doby měl několik dobrých zákroků. Ještě mi k Michalovi nesedí jeho slabá střelba. Střely nemají žádnou sílu, dovedu se představit, že můj 13ti měsíční syn by s nimi měl problémy, Kubátuv syn Petr by je však bez problémů likvidoval...

Havelka Petr - jeden z hráčů který nejvíce může za dnešní vysokou prohru. Jednak přišel po flámu, jednak až příliš riskantně útočil. Díky jeho nedisciplinovanostem jsme se dostávali do těžkých situací

Dan Riedl - nebyl prakticky vůbec vidět, pamatuji si pouze jednu "svíci" přes celé hřišti, jinak nepřihrál, nepodržel balón.

Honza Šterner - první půli hrál v obraně a spíše to byla tragédie, je smutné že takový fotbalista neumí bránit jeden na jednoho a neustále riskuje tím, že se snaží zachytit přihrávku. Hodněkrát špatně sledoval hru a vůbec nevěděl kde je jeho hráč. Dle mého názoru jeden z hlavích viníků dnešního debaklu. Bohužel jde o hráče se kterým roste a padá výkon celého mužstva.

Aleš Tylinger - ač to nevypadá Aleš nejspíš nemá vůbec žádnou sílu, v osobních situacích není schopen si přikrýt balón, věčně jej lovil někde mězi nohama. Přihrávek taky moc nedal. Na druhou stranu žádnou fatální chybu neudělal.

Martin Zeman - další z hlavních příčin vysoké prohry. Neustále se tlačil do útoku, ale když se dostal do přečíslení nedokázal přihrát ani jej pořádně zakončit. Na druhé straně v obraně mnohokrát tragicky chyboval. Spíše by se měl zaměřit na obranu a plnění vlastních úkolů. Ostatní hráči si také myslí, že v poslední době dost přibral..., možná, že již nestačí ;o) U Martina je znát velký pokles formy, bohužel s ním roste výkon celé obrany, jeho výpadek je tedy dost citelný.

Tomáš Chalupa - Tomáš hraje a vždy hrál výborně, možná, že dnes stál u nějakého gólu, ale nebýt jeho, dostali bychom určitě víc gólů. Nemá smysl zde popisovat situace, které zachránil...

David Klinger - nabízel se a patřil k těm lepším v dnešním utkání. Je s podivem, že nejstarší muž na hřišti byl nejaktivnější. Je vidět, že chce hrát, ve druhé půli bych mu však vytknul několik naběhnutí obránců, které nezachytil a nestáhl se...

Nyní je již nad slunce jané, že Bohemia sestoupí a v příští sezoně si zahraje ligu pátou. Pokud by snad někdo pochyboval, chtěl bych ho upozornit, že 2x jsme obrželi neskutečný debakl (10 a více branek v naší síti), kromě utkání s FK Alej jsme vždy utrpěli debakl a že za jediné body, které máme, vděčíme STDK, jinak bychom i v tomto utkání získali nanejvýše bod za remízu. Chtěl bych, abychom hlavně zase začali hrát fotbal! Ač na to fotbalově tolik nemáme pořád můžeme bojovat tak, jako jsme vždy bojovali. Zavzpomínejme např. na utkání proti "Peckům"!!! Šlo o jedno z nejlepších utkání, které jsme kdy odehráli, soupeř byl jasně lepší, věděli jsme to již před utkáním, přesto jsme nastoupili, bojovali, plnili si své úkoly a nakonec zaslouženě remizovali 2:2. Pocity po utkání byly fantastické, tenkrát jsme jeli na postup a postoupili do třetí ligy...

Vždy jsme prohlašovali, že jsme parta, tak začněme i na hřišti dýchat pro tým. U některých je sice znát pokles formy a výrazné zhoršení, přesto si myslím, že právě bojovností se dá hodně nahradit. Když už jsem narazil na partu, tak musím říct, že jsem hrozně rád, že jsme se rozloučili s Petrem Volfem, dle mého názoru ten kluk mezi nás vůbec nezapadl a mně osobně hrozně vadil. Trošku nechápu naší interní "šuškandu", která kolem jeho osoby v týmu probíhala a to od jeho příchodu, je dobře, že je ukončena. Proti Petrovi nemůžu říci špatného slova, na zápasy chodil, bral dost často auto, platil pokuty..., vadil mi však z čistě osobních důvodů, nebyl to pro mě prostě kamarád se kterým bych chtěl hrát hanspaulku.

Musíme za každou cenu stabilizovat naší hru, pojďme důsledně bránit a důstojně dohrát tuto sezonu. Obránci musí svědomitě bránit, útočníci se budou snažit nabízet a dát nějaký ten gól. Bude to možná pro některé hráče nezajímavé, taky si chci v zápase vystřelit, dát gól, přihrát na gól, ale momentálně to není to, co bychom potřebovali. Začněme důslednou obranou a jakmile mám to půjde o trochu lépe, můžeme myslet i na víc...

Vždy jsem se snažil psát komentáře nestranně, ale s tím je konec. Od dnešního zápasu zde najdete MOJE vlastní názory a můj pohled na spoluhráče! Bylo by tedy dobré, kdyby jste se vyjádřili i k mé osobě (a ne jako dosud další šuškandou). Rovněž budu počínaje dnešním utkáním psát komentář ke každému hráči zvlášť a to převážně chyby, zejména pak závažné prohřešky, popř. co se MI nelíbilo. Nemá cenu se zase až tak chválit, momentálně je potřeba pracovat na odstranění chyb, které nás potápí. Berte to tedy tak, že u svého jména nic pozitivního věsměs nenajdete. Neznamená to však, že půjdete do "duelu". Tímto termínem bylo dnes komentováno rozloučení s Petrem Volfem, prosím zapomeňte jej, žádný další duel nebude, pokud nikdo z Vás nedovolí, aby se lidé, kteří mezi nás nepatří, dostali do týmu. Z chyb je potřeba se poučit a to jak na hřišti, tak při přijímání nových hráčů!

Dušan Mrozek

Soupiska

  • KapitánMrozek Dušan
  • BrankářKubát Petr
  • Brabec Michal
  • Chalupa Tomáš
  • Havelka Petr
  • Klinger David
  • Riedl Dan
  • Šterner Jan
  • Tylinger Aleš
  • Zeman Martin

Góly

1:1 - Šterner J. (Riedl)
2:11 - Brabec M.

Karty

-

Muž zápasu

Kluci, dnes nejlepší hráč opět nebude...

Počet zobrazení

Poslední zobrazení
První zobrazení

Počet zobrazení
Registrovaní: 0x
Celkem: 0x

Čtenáři
Registrovaní: 0
Celkem: 0

Facebook