Inter Ohradní  5
Bohemia  4

Komentář

Jedna raritka na úvod: na utkání jsme přijeli 7mi (slovy: "sedmi") auty. Slušný konvoj pro 9 (slovy: "devět") lidí. Kapitánem pro toto utkání byl Dušan Mrozek, protože předseda Dan Riedl byl na služební cestě. Mezi další omluvené patřili Brabec Michal (svědek na svatbě) a Havelka Petr (pravděpodobně domácí práce všeho druhu). K utkání se nedostavil rozhodčí, proto Martin Havelka umluvil jednoho z hráčů týmu, který hrál před námi (a nedostavil se jim ani rozhodčí ani soupeř). Což byla mimochodem výborná volba, protože odpískal celé utkání naprosto profesionálně!

Utkání devátého kola s momentálně pátým tým tabulky jsme začali naprosto fantasticky od úvodního hvizdu jsme byli jasně lepším týmem, až na výjímky jsme soupeři nepůjčili míč a neuvěřitelně kombinovali. Když už to vypadalo, že míč ztratíme, přišla přihrávka na volného obránce a chvíli si zase hrála obrana... Neuvěřitelná hra, pokud nebudeme počítat dvě poslední utkání, tak něco takového již Bohemia nezahrála asi 2 roky.

Úvodní nápor byl odměněn v 6. minutě. Martin Zeman z pozice pravého obránce potáhl míč, prudce jej přihrál před branku Honzovi Levému a kanonýr Bohemie dopravil míč na své místo, 1:0. Lepší úvod jsme si ani nemohli přát. Naše radost však netrvala ani dvě minuty a přišel gól v naší síti. Po menším zaspání Martina Zemana skóruje v 8.min z doposud ojedinělé akce útočník soupeře Teplan, 1:1. Vyrovnání probudilo i hru soupeře a hrál se na obou stranách opravdu krásný kombinační fotbal. V 11.min. pak přišel další gól a bohužel v síti Bohemie. Obránce Interu Ohradní vyslal přes celé hřiště dlouhý pas, který opět překvapil Martina Zemana. Martin jakmile zmerčil dlouhý balón okamžitě nasadil zpátečku a dohnal kapitána soupeře Langa, tomu se však míč snesl přímo "na nohu" a z první prostřelil Petra Krákoru, 1:2.

Přesto, že se stále pokračovalo ve vyrovnané bitvě, góly střílel pouze Inter Ohradní. V 18. min. si k hattricku nakročil šikovný kapitán domácích Lang, poté co podruhé v utkání skóroval, 1:3. Tímto výsledkem skončil i první poločas. Vzhledem k proměňování šancí se dá říci, že i zaslouženě, ač průběžné skóre nereflektovalo skutečný obraz hry.

Hned na začátku druhého poločasu se opět měnilo skóre, Bohemia drtivě dotírala na soupeře a ten kupil chyby a míč se od něj jen odrážel. Po jednom z těchto odrazů se míče zmocnil Martin Havelka a dostal se do akce 1 na 1, Martin naznačil kličku, zbavil se soupeře a napálil míč do sítě, 2:3. Opět jsme byli "na dostřel". Za necelé tři minuty jsme však opět inkasovali, prosadil se opět kapitán Lang, 2:4. Již to vypadalo, že Bohemia přestane hrát a smíří se s výsledkem, z neustálého dotahování výsledku byla cítit jistá bezradnost. Do konce však zbývalo ještě něco přes 24 minut.

Zhruba ve 40. minutě však Bohemia opět zavelela do útoku, po skvělé mezihře snad všech hráčů na hřišti přišel křižný pas od Dušana Mrozka na osamoceného Aleše Tylingera, který si na dvakrát poradil s gólmanem, 3:4. Opět jsme byli "na dostřel". Inter Ohradní měl však kliku, měl na hřišti duo Lang-Teplan, druhý jmenovaný z pravé strany prostřelil Petra Krákoru prudkou střelou pod břevno, 3:5.

V poslední desetiminutovce jsme rozpoutali opravdové peklo, nejprve v 52. min. skóroval Tomáš Chalupa, situaci předcházela kombinace na jeden dotek: Petr Kubát z pozice krajního obránce posunuje na střed na Dušana Mrozka, ten posunuje dál na Honzu Šterner, ten neváhá a posílá prudkou křižnou přihrávku na zadní tyč, tam si Tomáš naběhl a míč dorazil do sítě, 4:5. Opět "na dostřel". Dále následovala skvělá příležitost Honzy Šternera, který se ve vápně obtočil okolo obránce, vystřelil a trefil tyč. Asi dvě minuty před koncem řádné hrací doby si vyměnil míč Dušan Mrozek s Honzou Levým a Dušan se podobně jako Honza dostal ke střele z vápna, střela však skončila pouze na břevně... Dnes už bychom gól nedali, takže nezbývalo než osedlat vozový park a ...

Krákora Petr - Po zápase jsi říkal, že dva góly jsi mohl chytit. To si nemyslím, jeden si dostal z voleje, jeden z rány z trestňáku, jeden parádně pod břevno,... Mám jen prosbu aby jsi si pořádně zakřičel, když si jde pro míč. Pamatuju si jednu situaci, kde ač jsi si křikl, raději jsem míč odpálil pryč. Všichni v bezprostředním okolí si musí z Tvého "MÁM" nadělat do kalhot ;o)

Mrozek Dušan - Opět nechám na Vás...

Havelka Martin - Třikrát po sobě jsi přišel a třikrát jsme zahráli velmi kvalitně, to hovoří za vše. Konečně jsi se taky prosadil střelecky, ten brejk byl zakončený bravůrně. Rovněž jsi předvedl obrovský cit pro výběr sudího ;o)

Kubát Petr - Dobrá přihrávka, vynikající přehled. Mylím, že jsi se na pozici krajního obránce našel. Možná bychom mohli do branky pouštět Krakena častěji, protože jsi zahrál velmi dobře a věřím, že i Ty jsi si velmi dobře zahrál.

Levý Jan - Ještě lepší výkon než v minulém kole. Skoro bych řekl, že jsi minulý komentář četl a dnes se choval přesně podle něj. Často jsi přihrával dozadu a nabízel se. Díky tomu se nám dařila mezihra + dostal soupeře pod tlak. Mám ještě jednu prosbu k našim trestným kopům: rozehrávej je Ty, tam je potřeba "citovku", Šterny ať pálí.

Šterner Jan - Perfektní výkon, žádné chyby, tak by to mělo být. Jen ty trestňáky se mi nelíbily, dával jsi špeky... Nech to rozehrávat (když už to chceme rozehrát) někoho jiného a sám střílej, vždyť máš kladivo jako bejk ;o)

Tylinger Aleš - Konečně Ti to tam taky spadlo, měl by sis uvědomit, že k tomu stačilo málo... Udělal jsi pohyb, dostal míč, dal gól. Mám ještě jednu připomínku, chci Tě trochu "pokárat" za brejk, který jsi pustil na naší bránu a z které padl gól. Musíš takového hráče zastavit i za cenu nedovoleného zákroku, neříkám, že má Tvůj loket rozdrtit nosní přepážku, ale takové přátelské obejmutí kolem ramen či pasu je nevinné a pomůže...

Zeman Martin - Velmi dlouho jsi se na hřišti hledal. A to i přesto, že jsi krásně nahrál na první gól utkání. Měl jsem pocit, že úplně zapomínáš bránit, než jsi se vzpamatoval, tak jsme přes Tebe dostali 2 góly. Nutno dodat, že ten druhý, byla spíše náhoda, ale měl jsi ho krýt. Jinak vcelku standardní a bezproblémový výkon.

Chalupa Tomáš - Ve druhém zápase po sobě jsi se také trochu "cpal" dopředu a opět jsi se dostal do šance, tentokrát jsi skóroval. To je dobře, dělej to častěji, nemůžeš strávit celých 60 minut nápravou chyb, je potřeba, aby jsi také ochutnal koření fotbalu...

Soupiska

  • KapitánMrozek Dušan
  • BrankářKrákora Petr
  • Chalupa Tomáš
  • Havelka Martin
  • Kubát Petr
  • Levý Jan
  • Šterner Jan
  • Tylinger Aleš
  • Zeman Martin

Góly

1:0 - Levý (Zeman)
2:3 - Havelka M.
3:4 - Tylinger (Mrozek D.)
4:5 - Chalupa (Šterner J.)

Karty

-

Muž zápasu

Levý Jan

Levý Jan

Honza byl během celého utkání aktivní, stejně jako v předchozích dvou duelech se hodně nabízel a stahoval. Tentokrát však výrazně přispěl k vytvoření mezihry a tlaku Bohemie, vždy když bylo potřeba míč podržet přihrál dozadu a naběhl si. Tímto způsobem hry úplně přeměnil herní projev Bohemie na který jsme si během posledních let bohužel zvykli...

Počet zobrazení

Poslední zobrazení
První zobrazení

Počet zobrazení
Registrovaní: 0x
Celkem: 0x

Čtenáři
Registrovaní: 0
Celkem: 0

Facebook