Bohemia  1
Bandidoz  3

Komentář

Sezonu Jaro 2008 zdobí skvělá docházka, velmi slušná kombinační hra, plná pokladnice a nádherných 10 vstřelených branek na kontě. Co se docházky týče, tak neděle je vskutku zřejmě ideálním termínem, kapitán nastřádal po 3ch kolech pouze 2 omluvenky.

Herně je na tom Bohemia velmi solidně, pěkně kombinuje a zatím se nenašel tým, který by ji přehrál. Pokladna praská ve švech, k zemi jí táhnou padesátikoruny notorických opozdilců. Deset vstřelených branek po třech kolech je paráda. To je ale asi tak vše čím se může Bohemia pyšnit...

Rozhodně špatný je počet nasbíraných bodů! Dva body po třech kolech znamenají 7 bodů na konci soutěže, to není ani na udržení. To že jsme zatím všechny zápasy odehráli vcelku kvalitně, že jsme mohli všechny zápasy v klidu vyhrát, že nás zatím soupeř nepřehrál, to je sice pravda, ale už mi to nežerou ani mí nejbližší...

Bohemii momentálně hodně trápí 2 problémy. Prvním jsou GÓLY. K čemu nám je popravit jednoho soupeře 9ti góly a pak dvakrát dát pouze po gólu? Proč se nemohou prosadit ani největší ostrostřelci Brabec T., Levý, Havelka M.? Kdo jiný má rozhodovat? Proč nemohou jednou skórovat Riedl či Tylinger? Šancí byly mraky! Některé dokonce jako kráva!

Druhý problémem je OBRANA. Zde bude největší problém v hlavách, Mrozek, Šterner, Brabec M. jsou totiž kanonýři a ostrostřelci... neustále se pohybují jinde než mají být, jednoduše neplní své úkoly. Možná i proto je průměr vstřelených branek rovné 3 góly na utkání.

Obranu drží nad vodou Martin Havelka s Tomášem Chalupou. Smutné jsou i individuální výpadky, kterých je opravdu hodně, poslední předvedl Mrozek, když se nechal z vlastní lenosti objehnout při rohu a daroval tak soupeři opravdu snadný gól. Poslední utkání ukázalo rovněž i hodně potíží při rozehrávce. Poslední dva soupeři nás poměrně lehce porazili a přehráli nás právě obranou, která pro ně byla jistotou a pro nás nepřekonatelnou disciplinovanou hrází.

Chtěl bych, aby se každý popral sám se sebou a v příštím zápase předvedl naprosto perfektní výkon a to zejména po stránce taktické. Chtěl bych, abychom bez keců bojovali jeden za druhého a abychom si na hřišti pomáhali. (Amen)



Už ale do prdele někdo trefte tu posranou bránu! To jsou samý nagelovaný palice, nesmyslný patičky a střely slabý jak odpolední čajček... Zkuste se ještě jednou obout do obrany, jste normální paka co přestřelí branku i z bezprostřední blízkosti a když Vám máme rozehrát, tak buď leštíte rohový praporek nebo se necháte oběhnout, to se nám to tam potom valí zpátky jedna dvě...


Za zmínku ještě stojí, že toto byl 50. zápas v řadě za sebou Tomáše Chalupy, 160. zápas Dušana Mrozka, 130. Honzy Šternera, 70. Martina Havelky. Honza Šterner zaznamenal svůj 70. kanadský bod.






Soupiska

  • KapitánRiedl Dan
  • BrankářKubát Petr
  • Brabec Michal
  • Brabec Tomáš
  • Chalupa Tomáš
  • Havelka Martin
  • Havelka Petr
  • Levý Jan
  • Mrozek Dušan
  • Šterner Jan
  • Tylinger Aleš

Góly

1:3 - Havelka P. (Šterner J.)

Karty

-

Muž zápasu

Chalupa Tomáš

Chalupa Tomáš

Rozhodování o nejlepším hráči bývá nejsznažší v případě, že se někdo utrhne a vsítí několik gólů čí rozdá několik gólových přihrávek. Stále snadné je v případě, že jedinec dá soupeři pěkně "zahulit" a na place dominuje. Špatné je když nikdo nevyniká, v takovém případě bývá zpravidla oceněn brankář. Nejhorší ale je, když musí být mužem zápasu vyhlášen obránce, který nejvícekrát zabránil gólu... V tomto případě to ale tak špatné není, protože Tomáš byl jediným mužem Bohemie, který dřel. Málo kdo umí zabojovat jako on a to naší hře velmi chybí. Neumíme zabrat jeden za druhého, jsme jen banda pupkáčů, která v těžkých chvílích buď hází vinu na druhé, nebo se hroutí a "balí kufry"...

Počet zobrazení

Poslední zobrazení
První zobrazení

Počet zobrazení
Registrovaní: 0x
Celkem: 0x

Čtenáři
Registrovaní: 0
Celkem: 0

Facebook