Erko Kbely  8
Bohemia  4

Komentář

K utkání jsme se sešli v zajímavé sestavě, nutno asi dodat, že ve velmi silné, do sestavy se vrátil klenotník z Petrovic Martin Havelka a dokonce nám vypomohl i odpadlík Tomáš Brabec, nicméně bez gólmana, což vždy moc bolí, mezi tyče musel flegmouš ze Spořilova Honza Šterner.

Od úvodních minut soupeř projevoval obrovskou kvalitu v zadních řadách, kde hráli dva hráči, kteří minimálně o dvě třídy přečnívali všechny ostatní a strkali si to tak precizně, že nemohlo jít o amatéry. Celkově soupeř stál na dvou až třech extrémně vynikajících hráčích, dvou vcelku zdatný "přisluhovačích" a odpadu zřejmě v podobě zakladatelů týmu či dlouhodobého inventáře mužstva, který bychom zřejmě hravě porazili, ale bohužel mladí atleti podobu utkání pochopitelně zcela změnili.

Navzdory očekávání, které přinesly úvodní minuty utkání, se jako první v utkání prosadila Bohemia a to takovým způsobem, že se musela pětice soupeře červenat až na prdeli. Po získání míče na středu hřiště, tuším že klenotníkem z Petrovic, a následným posunutím míče na raubíře z Číny (čti: Dubče) Michala Brabce, jenž skvělou přihrávkou vybídl ke skórování do prázdné klece zápasníka z Pitkovic Dušana Mrozka, který s chladností seveřana posunul míč do sítě erko kbelských přihlížečů, 0:1.

Soupeř však projevil svou obrovskou kvalitu a ještě do přestávky stihl otočit na 1:3 z pohledu Bohemie. Bohemia si uvědomovala, že hraje proti nejlepšímu soupeři v tomto ročníku a dost možná proti nejlepšímu soupeři za poslední dva roky.

Erko Kbely po přestávce prokázali kvalitu a velmi brzo navýšili své vedení až na devastujících 1:5. Poté se však o slovo přihlásila nevzdávající se Bohemia, která po průniku šachového velmistra z Roztyl Daniela Riedla, který nacentroval míč prudce před branku Kbel a následné placírkové dorážce pitkovického zápasníka Mrozka snížila na 2:5.

Kbelští mladíci však velmi rychle odpověděli a prakticky z následné akce skórovali, 2:6. O mnoho minut pozděli vyslal klenotník z Petrovic dloubákem na zteč šachového velmistra z Roztyl Daniela Riedla, který prudkou přízemní střelou prostřelil brankáře soupeře, 3:6.

Kbeláci hráli od těchto chvil výrazně uvolněneji než v předcházejících minutách, již si uvědomovali, že Bohemii porazili a nadále hráli na půl plynu. Bohemia se rozhodně neodevzdala, snažila se hrát a budiž jí přičteno ke cti, že neustále makala a snažila se výsledek zvrátit. Bohužel soupeř byl velmi silný a svými jedovatými střelami dokonale využi absenci skutečného gólmana v řadách Bohemie. (Šterny tím ti nemyji prdel, jen suše konstatuji, že Tvůj výkon jako gólmana stál za prd. Nebuď z toho smutný, všichni jsme věděli, že to dopadne špatně a že to není Tvoje role, všichni mi kladli na srdce, že Tě nemám "buzerovat" atp., ale teď snad můžu říct, že jsi to nezvládl, nechytil jsi nic navíc.

Je to ale naprosto normální, všichni bychom dopadli hůře, nikdo z nás neumí chytat, jen se neumím smířit s tím, že bych Tě za to měl pochválit, jednoduše Tě nebudu chválit za něco co stálo za prd. Faktem je, že jako syčák ze Zahradního Města Kubát (a on to taky neumí) jsi nechytal, ale jak jsem řekl to vůbec nevadí, protože by to nedokázal nikdo z nás. Skutečně si troufám tvrdit, že nikdo z nás by nezachytal jako Ty.

Bohužel Bohemia nezvládla více než korekci výsledného skóre, kterou zařídil asistencí odpadlík T.Brabec na gól raubíře z Dubče a bráchy Michala Brabce, 4:8.

V závěru budu jen suše konstatovat, že 0 bodů po 3 kolech je málo a že budeme bojovat, nicméně se zřejmě poroučíme, všechno nasvědčuje tomu, že na to nemáme...

Soupiska

  • KapitánRiedl Dan
  • BrankářŠterner Jan
  • Brabec Michal
  • Brabec Tomáš
  • Chalupa Tomáš
  • Havelka Martin
  • Havelka Petr
  • Mrozek Dušan

Góly

1:0 - Mrozek D. (Brabec M.)
2:5 - Mrozek D. (Riedl)
3:6 - Riedl (Havelka M.)
4:8 - Brabec M. (Brabec T.)

Karty

ŽK - Havelka Martin

Muž zápasu

Riedl Dan

Riedl Dan

Brabec Michal

Brabec Michal

Bude to vypadat jako, že lezu do řiti těm, které jsem po minulém kole sepsul, ale věřte, není tomu tak. Jsem profesionál a objektivita je to co mě běžně zdobí. Domnívám se, že Daniel zahrál fantastické utkání, udělal chyby, ale mnoho míčů vybojoval a jak já rád říkám, bylo ho cítit, to je hrozně důležité, přeci se na ten fotbal nechodíme jen zúčastnit, to by byla velká chyba. Brába kromě toho, že dnes významně bodoval, tak několikrát moc pěkně zabojoval a zamakal, to se mi líbí, málo za to chválím, ale vidím to. Tahle anketa je naprogramovaná tak, že v maximální verzi umožní pochvalu dvou hráčů, proto se o ostatních nezmíním, byť bych našel další borce, kteří rozhodně svým výkonem nebyli daleko od uvedených válečníků...

Počet zobrazení

Poslední zobrazení
První zobrazení

Počet zobrazení
Registrovaní: 0x
Celkem: 0x

Čtenáři
Registrovaní: 0
Celkem: 0

Facebook