Druháci AFK  0
Bohemia  6(k)

Komentář

Zápas bude kontumován, černochů na straně soupeře bylo tak 6, neoficiálně, mimo záznam přiznali 2, počkali však s tím až zmizíme ;o) Inu i takto se dá hrát hanspaulka...

Bohužel kontumace znamená, že budeme mazat i naše vstřelené branky, proto je uvedu alespoň sem:

1:0 - Javůrek, Tylinger
2:0 - Mrozek, Havelka M.
3:0 - Havelka M.
4:2 - Javůrek
5:4 - Javůrek, Mrozek

Soupiska: © Riedl, B - Kubát, Havelka M., Havelka P., Mrozek, Šterner J., Tylinger, Chalupa, Javůrek

Co se týče vlastního utkání, tak soupeř od úvodních minut dominoval, jenže to byla Bohemia kdo střílel góly, poločasová pauza byla zahájena za stavu 3:0 pro Bohemii. Po přestávce si Bohemia vsítila hodně smolný vlastní gól na 3:1. Soupeř se chytil a hned za 20-30 vteřin se znovu prosadil, 3:2. Překvapivou odpověď si schoval Michal Javůrek, který z úhlu vtlačil míč mezi gólmanovo rameno a růžek branky, 4:2. Soupeř v závěrečném drtivém tlaku vyrovnal, 4:4. Bylo jen otázkou času než Bohemia padne úplně. Kapitán Bohemie se 2 min. před koncem utkání rozhodl pro kontrolu registračních průkazů. Soupeř odmítl prokázat totožnost a neustále se dohadoval s kapitánem Bohemie, sudími a ostatními hráči. Bohemia se nakonec spokojila s poznámkou v zápise o utkání, která říkala, že se soupeř odmítl podrobit kontrole. Nakonec se dohrály ony dvě minuty tak, že černoušci dál bezzubě tlačili a Bohemia čekala na break. Jeden takový rozjel Petr Havelka, který dopelášil na půli soupeře, posunul do levého rohu Mrozkovi, který servíroval před branku, přesně mezi gólmana a jeho africké spoluhráče, míče se ujal Michal Javůrek, který již věděl co s ním, 5:4.

Druháci AFK tak překvapivě prohráli na hřišti a prohrají i před STDK. Je to hrozná škoda, je to skvělý tým, bohužel ale nečestný.

Soupiska

    -

Góly

-

Karty

-

Muž zápasu

Všichni by se sem nevešli, ale trio Havelka M., Chalupa a Kubát vymazalo o třídu lepšího soupeře, což bylo naprosto klíčové. Ostatní hráči nezůstali moc pozadu, vždyť Michal Javůrek nastřílel hattrick a žádné šmudly to tedy rozhodně nebyly!

Počet zobrazení

Poslední zobrazení
První zobrazení

Počet zobrazení
Registrovaní: 0x
Celkem: 0x

Čtenáři
Registrovaní: 0
Celkem: 0

Facebook