Hosthunters  4
Bohemia  2

Komentář

Veledůležité utkání, Bohemia se v 7. kole utkala s třetím týmem tabulky, Hosthunters. Odborníci se shodují, že výhra v tomto utkání by mohla Bohemii zajistit tak 90% jistotu postupu do 3. ligy. V případě plného bodobého zisku by Bohemia měla 4 kola před koncem pohodlný náskok 5ti bodů na třetí pozici, výhodu lepších vzájemných zápasů a hlavně psychickou pohodu.

Utkání začalo nervózně a zároveň velmi opatrně, obě mužstva velmi často chybovala a tak si přítomní diváci museli na nějakou pohlednější akci počkat až do 18.min. V tuto dobu totiž Bohemia zahrávala rohový kop, kterým Tomáš Brabec nádherně vybídl Dušana Mrozka k otevření skóre utkání, 1:0. Nutno dodat, že oba borci předvedly skvělý timing, který byl rozhodujícím faktorem v celé akci.

Radost Bohemie však netrvala dlouho, prakticky z protiútoku, zhruba o nějakých 60 vteřin později, se prosadil aktivní Červenka, 1:1. Utkání tak začínalo znovu.

První poločas již další branky nepřinesl a tak se šli hráči občerstvit za nerozhodného stavu. Prakticky ihned po přestávce se znovu prosadil Červenka, který poslal poprvé v zápase Hosthunters do vedení, 1:2. Na tabuli svítila 34.min. utkání.

Bohemia má však ve skvělé formě hrajícího Tomáše Chalupu, který se po narození potomka nečekaně rozstřílel a svou pověst šířil i v tomto uktání, srovnáno, 2:2.

V 50.min. však přišla zásadní rána, Hosthunters se opět ujali vedení, tentokrát 3:2. Bohemia okamžitě začala plánovat závěrečný nápor. Bohužel když byla v 56.min. na hřiště poslána sestava, která měla utkání minimálně zremizovat, přichází definitivní rána, prosazuje se nejlepší střelec soutěže Mařík, který dává skóre utkání finální podobu, 2:4.

Bohemia v závěrečném náporu již neskórovala, přestože k tomu byla několikrát velmi blízko, za zmínku stojí alespoň rohový kop, který rozehrál Tomáš Brabec krásným bochánkem 3-4 metry za vápno, odkud se z voleje do míče opřel levým! kladivem Mrozek, rána bohužel prosvištěla těsně nad pravým horním rohem branky...

5 - Riedl D. - tašku nezapomněl, ale jinak nic moc

7 - Kubát P. - až na první gól pod tělem není naprosto co vytknout

5 - Brabec T. - neprosadil se, svými řečmi ostatním také moc nepomohl, nejslabší utkání v této sezóně

5 - Chalupa T. - jeden gól dal, jeden, tušim že z rohu, kde zaspal, zavinil

5 - Levý J. - neprosadil se, což je od něj vyžadováno, snažil se, ale na to se nehraje

6 - Mrozek D. - hezké, že dal gól, ale problémy s kondicí jsou viditelné

5 - Šterner J. - nevýrazný, v jednu chvíli cca 5 min. naprosto dezorientovaný a totálně "dole"

4 - Tylinger A. - opět neviditelný a to se mi nelíbí, musí zabrat

5 - Zeman M. - zavinil jeden gól, kdy podobně jako Tomáš Chalupa zaspal, snažil se, ale již výpadek neodčinil

Soupiska

  • KapitánRiedl Dan
  • BrankářKubát Petr
  • Brabec Tomáš
  • Chalupa Tomáš
  • Levý Jan
  • Mrozek Dušan
  • Šterner Jan
  • Tylinger Aleš
  • Zeman Martin

Góly

1:1 - Mrozek D. (Brabec T.)
2:2 - Chalupa (Brabec T.)

Karty

-

Muž zápasu

Kubát Petr

Kubát Petr

Kubi potvrdil své kvality, bohužel v tomto utkání jsme udělali individální chyby, které soupeř nekompromisně trestal a tak si nejsem jist, zda výhra v této anketě vůbec bude Petra těšit...

Počet zobrazení

Poslední zobrazení
První zobrazení

Počet zobrazení
Registrovaní: 0x
Celkem: 0x

Čtenáři
Registrovaní: 0
Celkem: 0

Facebook