Bohemia  3
Veleslavín  8

Komentář

K utkání Bohemia nastoupila sice bez Levase, který se rozhodl pošetřit své kolenu, zato se Zemčou, který nastoupil ke svému prvnímu utkání v sezóně a také s kapitánem Dáňou, který doma ženě stáhnul záclony a "zatejpoval" si pravý kvadriceps.

Taktiku kápo stanovil na první pohled docela dobře, v domnění, že Bohemia bude precizně bránit, ponechal obranu v nejsilnějším možném složení a ponechal útok tak trochu na holičkách.

Od úvodní minuty Veleslavín agresivně napadal, skvěle kombinoval a nepřetržitě hrozil. Individuálně se Bohemia nechytala, soupeř ihned od začátku prokazoval, že technicky je na tom výborně.

Jedinou šancí roztylských bylo přežít úvodní tlak, rychle přečíst styl hry soupeře a uzpůsobit taktiku. Po úvodní smršti se projevila i slabina soupeře a to poměrně mizerné bránění. Bohemia, byť pod šíleným tlakem měla obrovské příležitost, dvakrát se po přihrávkách Dušánka objevil v šanci Dáňa. Ani jednu neproměnil a dokonce se opět zranil a z utkání odstoupil.

Veleslavín se ale vzápětí zaslouženě prosadil a trošku uklidnil, 0:1. Několik minut se hrála poměrně vyrovnaná hra bez gólu, šlo však pouze o klid před bouří. Veleslavín během snad pěti minut nasypal Bohemii tři góly a na ukazateli skóre svítilo 0:4!

Bezmocnost Bohemie skvěle popsala situace, kdy stoper Veleslavínu nenápadným a jednoduchým cuknutím do leva poslal Brábše do pozice sledge hokejisty. Hlavou mi probleskl náš předzápasový rozhovor, kdy dle rozboru jeho tkání má cca 75% hmotnosti ve svalové hmotě a cca 25% v tuku. No, chtělo by to sem tam nějakou tu kůstku, ať nejsi tak gumovej...

Sorry Brůbr, já když tě tam viděl, chyběly ti jen ty hokejčičky... Nechtěl jsem se smát hned, ale vyčadil tě neskutečně :)

Samozřejmě to již trošku tekly nervy, rychlé góly, dominance soupeře, nedobré vyhlídky a osobní frustrace měly vliv na další výkon týmu, začalo se totiž tak trošku remcat a poukazovat na chyby spoluhráčů.

Střelecké trápení Bohemie protrhl Brába junior, který soupeři poměrně stačil a dokázal se prosadit i v osobních soubojích, 1:4, Brábovi asistoval Honzík Šternerů.

Bohužel asi o minutu později prošel do sítě Bohemie šourák, který projel Hafanovi a nakonec i Kubimu pod nohami a skončil až v síti, 1:5. Škoda této laciné branky, protože do poločasu skórovala Bohemia ještě jednou, poté co Hafan napálil pod břevno Juniorovu přihrávku, 2:5

Poločasová pauza byla překvapivě klidná, hráči se nabádali k těsnějšímu bránění a většímu pohybu. Pokud vím nikdo si na nic nestěžoval, byl jsem ale čůrat, tak jsem možná o něco přišel.

Druhý poločas byl skoro stejný jako ten první, Veleslavín vytahoval skvělou kombinační akci za druhou a sem tam i skóroval, skóre se brzy dostalo na 2:7.

Bylo jasné, že utkání skončí debaklem, zajímavé bylo, že soupeř stále poměrně mizerně bránil, zřejmě, vědom si svých kvalit, myslel jen na útok a proto se Bohemia dostala do hromady skvělých příležitostí.

Proměnila již však pouze jedinou: Míša Brabců přeloboval ze skákajícího Hafanova výkopu brankáře a snížil na 3:7.

Žádná další šance Bohemie se neujala, byť dnes všech devět hráčů v poli mělo minimálně jednu tutovku na kopačce. Neuvěřitelné, Bohemia mohla s klidem dát devět gólů... asi by bylo fér dodat, že Veleslavín jich mohl vsítit alespoň dvacet, zastavil se však na 8mi.

Nevím zda to někdo počítal, ale myslím, že bychom si v klidu mohli otevřít eshop se smyčcovými nástroji.

Po utkání Dáňa oznámil, že kvůli svému zranění vynechá další dvě utkání, sval měl viditelně oteklý a na dotek horký.

Soupiska

  • KapitánRiedl Dan
  • BrankářKubát Petr
  • Brabec Michal
  • Brabec Tomáš
  • Chalupa Tomáš
  • Havelka Martin
  • Mrozek Dušan
  • Šterner Jan
  • Tylinger Aleš
  • Zeman Martin

Góly

1:4 - Brabec T. (Šterner J.)
2:5 - Havelka M. (Brabec T.)
3:7 - Brabec M. (Havelka M.)

Karty

-

Muž zápasu

Kubát Petr

Kubát Petr

Hráči sice po utkání hodně pospíchali z hřiště pryč a příliš se jim nechtělo rozebírat, čí výkon byl ze všech nejlepší...

Volba přesto proběhla a vyhrál ji Kubi. Za co? Inu za nezpočet robinzonád a vyražených míčů, kterými udržel skóre soupeře "jen" jednociferné...

Počet zobrazení

Poslední zobrazení
První zobrazení

Počet zobrazení
Registrovaní: 0x
Celkem: 0x

Čtenáři
Registrovaní: 0
Celkem: 0

Facebook