Farkáň  3
Bohemia  8

Komentář

Zní to neuvěřitelně, ale všichni aktéři dorazili včas a tak jediné vybrané peníze utržil Honza Šterner, který dle pokynů zkásnul Levase o Kč 400,-.

Chtěl bych vyzdvihnout dnešní realizační tým Bróňa-Šterny, který odvedl vskutku profesionální práci. Všechny povinnosti kolem utkání a zadané úkoly řešili včas a v bezvadné kvalitě, drobná nedorozumění řešili ihned na místě. Komunikace s kapitánem mužstva byla příkladně efektivní, materiály k podpisu precizně vyplněné.

Soupeř měl viditelně o několik těch vrásek a kil víc, jediným otazníkem úvodních minut tak bylo jak je na tom Farkáň technicky a kombinačně.

Bohemii se od úvodu dařilo zdárně dostávala až do zakončení, první šance však ještě promarnila. Skóre otevřel Honza Levý po přihrávce Juniora, kdy Bohemia zcela rozebrala obranu soupeře, míč putoval z nohy na nohu, až skončil v síti, 0:1!

Druhá branka na sebe nedala dlouho čekat, obrana se vysunula a kvělým přenesením hry na levé křídlo poslala na zteč Dušana, který levou neumí vůbec nic, proto si míč po Robbenovsku hodil na pravou a Rosického šajtlí poslal křižnou polovysokou před branku. Tam nasprintoval Junior a míč poslal do sítě, 0:2!

Hra najednou zvadla, Bohemia jakoby soupeře začala podceňovat. Farkáň si umí dobře pokrýt míč a technicky na tom není úplně nejhůře a má dobře secvičené rohové kopy. Po jednom ze závaru před brankou se soupeř prosadil, když zblízka prostřelil vše co mu stálo v cestě, 1:2.

To bylo také v prvním poločase vše, výsledek sice možná sliboval drama, ale neodpovídal převaze na hřišti. Jenže na šance a převahu se fotbal nehraje...

Začátek druhého poločasu přinesl naprosto zásadní moment. Zemča rozehrál roh na Brábu, který se s rozvahou sobě vlastní vymotal ze sevření dvou obránců, rozhlédl se, provedl výpočet, a z nemožného úhlu nakouřil míč bodlem za tyčku, 1:3. Toto prý umí už jenom Messi.

Hra poté nabrala spád, Farkáni, která střídala pouze jediného muže, trochu došlo palivo. Zato Bohemia vypadala aktivně a hlavně hladově. Čtvrtý gól do sítě Farkáně poslal Junior, poté co svou dělovku otřel o obránce a pravou tyč, 1:4! (pozn. red.: u této branky si nejme jistí asistencí)

Nádherná branka přišla po značně hlasité nápovědě Kubiho, který tak dlouho tlačil Šternyho do centru na nabíhajícího pitkovického štírka až Šterny povolil, Důša skvělý centr v plné rychlosti nekompromisně trknul do sítě, 1:5!

Dušan prakticky vzápětí vyrobil fatálku, kdy v pozici posledního bránícího hráče prováhal čas na přihrávku, míč se odrazil přimo do běhu soupeři, který již věděl jak s ním naložit, 2:5.

Šestý gól Bohemie nebyl vůbec pěkný, abychom si nepokazili pěkný článek, zmíníme jej pouze z povinnosti ke statistice: autor branky Brába, asistent Hafa, skóre 2:6.

Poslední střelecký úspěch Farkáně přišel po standardní situaci ze dvaceti metrů! Hafan ve zdi se na poslední chvíli posunul a Kubi tak již na přímou střelu nedokázal reagovat, 3:6.

Další přečíslení a fantastickou kombinaci předvedli bratři Brábové s bratrem Mrozkem. Ve třechy vyrazili na zteč branky, dostali se až na hranici vápna, kde křižnou přihrávkou vybídl Junior k zakončení Dušana, který placírkou vystřelil mezi nohy brankáře, ten si míč nešťastně protlačil za záda, 3:7!

Skóre utkání uzavřeli bratři Brábové, starší Michal si připsal asistenci, mladší Tomáš završil hattrick, 3:8.

Děkujeme soupeři za pěknou hru a přejeme mnoho štěstí v dalších bojích

Rovněž děkujeme sudím, kteří utkání zvládli parádně.

Soupiska

  • KapitánMrozek Dušan
  • BrankářKubát Petr
  • Brabec Michal
  • Brabec Tomáš
  • Chalupa Tomáš
  • Havelka Martin
  • Levý Jan
  • Šterner Jan
  • Tylinger Aleš
  • Zeman Martin

Góly

1:0 - Levý (Brabec T.)
2:0 - Brabec T. (Mrozek D.)
3:1 - Brabec M. (Zeman)
4:1 - Brabec T.
5:1 - Mrozek D. (Šterner J.)
6:2 - Brabec M. (Havelka M.)
7:3 - Mrozek D. (Brabec T.)
8:3 - Brabec T. (Brabec M.)

Karty

-

Muž zápasu

Mrozek Dušan

Mrozek Dušan

Volba nejlepšího hráče byla neskutečně vyrovnaná, padala různá jména, nikdo tak nezískal jasnou většinu.

Dokonce padl návrh zvolit všechny přítomné nebo naopak zvolit nepřítomného Dáňu, který dnes na Tempo vyslal skvělý tým.

Ze strachu ze spílajícího přesedy, který vždy trvá na výběru jednoho konkrétního hráče, však vzal tým rozum do hrsti a zvolením Dušánka prokázal, že ví o čem tato hra je.

Počet zobrazení

Poslední zobrazení
První zobrazení

Počet zobrazení
Registrovaní: 0x
Celkem: 0x

Čtenáři
Registrovaní: 0
Celkem: 0

Facebook