Bohemia  1
Kapr tým 86 A  8

Komentář

Na Tempo dorazila Bohemia ve zdecimované sestavě, chyběly tradiční opory Junior, Broňa a Robocop. Dan kvůli zranění jen koučoval a Brába s Dušanem měli v nohách ústecký 1/2 maraton. Zemča dorazil na sraz pozdě bez omluvy, zato s vzorně připravenou padesátikorunou.

Kapříci začali velmi aktivně a svým pohybem si vytvářeli jednu šanci za druhou. Bohemia reagovala změnou systému z 2-1-2 na klasiku 3-2. Obraz hry se mírně zlepšil, ale soupeř rychle doplňoval svůj útok z obrany a to činilo Bohemii velké problémy.

Po prvním poločase vedli Kapříci rozdílem tří branek a to jim ještě hromadu šancí lapil výborně chytající Kubi. Během poločasové přestávky tým vyburcoval Hafan, který nabádal k větší aktivitě a střelbě. Rychle vstřelená branka by mohla Kapříky zastavit a to by mohla být šance pro Bohemii.

Začátky druhých poločasů nebývají nejsilnější částí hry týmu, přesto se Bohemii podařilo hru na chvíli vyrovnat a soupeře zatlačit.

Branku, která měla znamenat naději vstřelil Pavel po přihrávce Šternyho, 1:3. Gól padl po sérii zblokovaných střel na branku soupeře. Bohemii hodně pomohl, začala ještě více makat a soupeře v této fázi utkání přehrávala.

Bohemia předvedla několik velmi pěkných kombinačních akcí, několik parádních kolmic na útočníky, bohužel neměla dostatek klidu v zakončení a své šance nevyužila.

Kapříci si uvědomili, že Bohemia převzala otěže a vědomi si svého náskoku trpělivě čekali na brejkové situace.

Změna taktiky se soupeři vyplatila, Kapříci vstřelili 2 góly a bylo prakticky rozhodnuto.

Závěr utkání byl poněkud nervózní, na hřišti se přitvrdilo. Nejtvrdší zákrok schytal Hafan, který byl po svém typickém doběhnutí soupeře a vypíchnutí míče přistrčen a tvrdě dopadl na své dva kmínky.

Bohemia neměla dnes nárok, soupeř byl o dvě třídy fotbalovější a vzhledem k nebývalé střelecké úspěšnosti o tři třídy lepší.

Soupiska

  • KapitánRiedl Dan
  • BrankářKubát Petr
  • Brabec Michal
  • Havelka Martin
  • Mrozek Dušan
  • Schiller Pavel
  • Šterner Jan
  • Tylinger Aleš
  • Zeman Martin

Góly

1:3 - Schiller (Šterner J.)

Karty

-

Muž zápasu

Kubát Petr

Kubát Petr

Po takovém debaklu se těžko vybírá nejlepší hráč.

Většina se ale shodla, že za své rybičky a zákroky na brankové čáře, byl nejlepším hráčem týmu Kubi.

Počet zobrazení

Poslední zobrazení
První zobrazení

Počet zobrazení
Registrovaní: 0x
Celkem: 0x

Čtenáři
Registrovaní: 0
Celkem: 0

Facebook