Bohemia  0
LMI  5

Komentář

Kromě omluveného Zemči dorazila na Tempo kompletní sestava Bohemie. Slibný to úvod utkání, navíc oba týmy se velmi dobře znají, potkaly se již po šesté. Bilance vzájemný utkání hovoří jasně: 1-0-4 17:28, Lord Mayor Idiot tak byl jasným favoritem.

V úvodu byli aktivnější hráči LMI, kteří dobře kombinovali a testovali si své protihráče v soubojích jeden na jednoho. Vyjímečnou schopnost potvrdil hráč LMI s číslem 8, který již několik let tvoří rozdílového hráče ve prospěch dnešního soupeře Bohemie.

Ani tato dokonalá znalost soupeře Bohemii moc nepomohla, špílmachr soupeře dvakrát vymotal zoufalého Mrozka a stanovil skóre prvního poločasu na 0:2. Při prvním gólu si rychle potáhl míč z levého křídla na střed, čímž se zbavil Dušana a jelikož proti němu nikdo další nevystoupil vystřelil. Přízemní střelou prostřelil hlouček hráčů ve vápně. U druhé branky asistoval sám roztylský nešťastník, který rozehrál autové vhazování přímo na hráče LMI s číslem 8, ten jej obešel a opět nikým neatakován se dostal až do vápna, kde neměl nejmenší problém skórovat.

Bohemia se však nepoložila a měla obrovské příležitosti korigovat výsledek, bohužel ani jedna z šancí se neujala. Nejblíže byl gólu Hafan, který z voleje napálil břevno. Další skvělou šanci měl po nejpovedenější kombinační akci Bohemie Dudu, bohužel z 10ti metrů přestřelil. Jelikož ani další hráči své šance nevyužili, skončil poločas uvedeným výsledkem.

Většina druhého poločasu se odehrála v režii Bohemie, která byla aktivnější a soupeře přehrávala, byť za cenu otevřenější obrany. LMI v této fázi zápasu jen čekali na brejkové příležitosti.

Když to vypadalo, že první branka Bohemie je jen otázkou času a srovnání skóre by nemusel být až tak velký problém, přišel trest. LMI se prosadili po pěkné kombinaci potřetí, 0:3.

Utkání bylo de facto rozhodnuté. Přestože Bohemia měla k dispozici několik dalších tutovek, ve všech selhala. Naopak LMI postupně navyšovali skóre z brejkových příležitostí a tak utkání dokráčelo až ke stavu 0:5

Celkový výsledek je pro Bohemii velmi krutý, ale vlastně spravedlivý. Rychle inkasované první góly ve spojení se střeleckou neplodností vedly k větší útočné aktivitě a otevíraly zadní vrátka, čehož soupeř uměl využít.

Celé utkání bylo odehráno v duchu fair play, soupeři si vzájemně přiznávali auty a rohy. Rozhodčí v ničem nepochybyli a odřídili utkání na vysoké úrovni.

Bohemia potřebuje zvýšit střeleckou efektivitu a malinko změnit hru ve které je díky své stereotypnosti snadno čitelná. Inu nakopávané vysoké nebo polovysoké míče již dávno vyšly z módy... Přesto je Bohemia hraje obvykle celých 60 minut.

Soupiska

  • KapitánRiedl Dan
  • BrankářKubát Petr
  • Brabec Michal
  • Brabec Tomáš
  • Chalupa Tomáš
  • Havelka Martin
  • Malý Jan
  • Mrozek Dušan
  • Schiller Pavel
  • Šterner Jan
  • Tylinger Aleš

Góly

-

Karty

-

Muž zápasu

Havelka Martin

Havelka Martin

Chalupa Tomáš

Chalupa Tomáš

Tradičně nejlepší obránci Bohemie. Po zásluze ocenění, dnes neudělali žádnou individuální chybu, naopak jako jediní si dovedli poradit se šikovnými útočníky LMI.

Hafan se dokonce prokousal k několika nadějným útočným situacím.

Tomáš byl jistotou zadních řad, dnes bohužel snad jako jediný.

Počet zobrazení

Poslední zobrazení
První zobrazení

Počet zobrazení
Registrovaní: 0x
Celkem: 0x

Čtenáři
Registrovaní: 0
Celkem: 0

Facebook