Bohemia  4
Jan Palach  0

Komentář

Všichni dorazili včas. Zní to trošku neuvěřitelně, když Dan zrovna nebyl přítomen, ale na sraz dorazili všichni a to s docela slušným předstihem. Dokonce i Aleš s viditelně oteklým kotníkem přišel, oblékl se do dresu a nechal se zapsat na soupisku svého 200. utkání v dresu Bohemie. Gratulujeme!

Na rozdíl od minulého utkání s Bendovci se na lavičce náhradníků tísnilo pět borců, když odečteme nehrajícího Aleše, tak po dvou borcích do útoku a obrany, což není úplně málo.

Utkání začalo skvostně. Zahajovací formace si vyměnila několik přihrávek a už se řítila do prvního útoku, když byl po pěkné kombinaci vyslán na křídlo Pavel Schiller. Ten skvěle vrátil před branku na Juniora, který si z bezprostřední blízkosti dokázal poradit a Palacha v bráně podstřelil, 1:0.

V dalších minutách se hra vyrovnala, soupeř se zpět do zápasu dostal po několika nepovedených rozehrávkách Bohemie. Dlouhé míče oproti minulému týdnu neslavily takový úspěch a tak se Hafan s Kubim snažili oživit rozehru Bohemie přihrávkami po zemi. Soupeř z této aktivity vytěžil 1x brejk "jeden na nikoho" a dvakrát "tři na jednoho", naštěstí ani jeden nevyužil.

Gang měl ve svém středu hráče, kteří si rozuměli s míčem a uměli vyhrávat souboje 1:1, s čím si ale neuměli poradit bylo famózní obranné duo Hafan-Bróňa, kteří měli plně pod kontrolou vzdušný prostor na polovině Bohemie a svými těly blokovali nespočet střel a vypíchli nepočítaně míčů...

Zásadní moment přinesla 25. min., když po jedné z útočných akcí vhazoval míč do vápna Junior. Nízký, prudký aut lehce přizvedl Honza Palach a ostatním členům gangu již nezbývalo než sledovat jak míč plachtí do sítě, 2:0.

O poločasové pauze se hráči věnovali zejména Lafatově hattricku, Škodově šanci na titul krále střelců a celkově na situaci ve Slávii. Hafanovi a Kubimu bylo zakázáno rozehrávat po zemi, vše měli jen nudně nakopávat. Důvodem bylo, že prý jejich rozehra smrdí a Bohemia není Real Madrid.

Skoro to ani nebylo možné, ale povedlo se to. Bohemia zahájila druhý poločas ještě lépe než te první. Sice ne tak hezky, ale bleskově paralizovala soupeře rozhodla o dalším vývoji utkání. Tomáš Chalupa se dostal k míči na útočné polovině a byť byl střídačkou vyzýván ke střelbě, rozhodl se pasem hledat Robocopa, který míč v klidu po zemi uklidil za pravou tyč Palacha v bráně, 3:0. Vypadalo to neuvěřitelně jednoduše, ale gól Bohemii přinesla zejména precizní přihrávka a skvěle umístěné zakončení.

Utkání se pak mírně zvhrlo, na jedné straně hráči Bohemie tak trochu podlehli a začali honit body do osobních statistik, na druhé straně se Gang snažil nějakou náhodou se dostat zpět do utkání. Výsledkem byla vcelku zajímavá přestřelka se slušnými šancemi na obou stranách

Větší šance však měla Bohemie, druhý poločas v plné nahotě odkryl velkou nejistotu v brance Gangu, čehož se Bohemia snažila využít.

To se jí povedlo až ve 44. min. kdy Šterny po přihrávce Seniora prakticky vstřelil branku. Míč však stihl doběhnout Zemča a na brankové čáře jej ještě stihl dorazit, resp. napálit do sítě, 4:0.

V závěru utkání se již nic zásadního neodehrálo, Míša Brabců spálil několik tutovek, když si nedokázal poradit se situacemi "sám na bránkáře" a "jeden na jednoho". Kubi pak lapil několi velmi slibných tutovek soupeře, který také asi dvakrát netrefil zcela odkrytou branku Bohemie.

Kubi tak mohl slavit čisté konto. Závěrem ještě poděkování soupeři za utkání v duchu fair play a rozhodčím, kteří utkání zvládli bez sebemenšího problému nebo zaváhání.

Bohemia forever!

Soupiska

  • KapitánBrabec Michal
  • BrankářKubát Petr
  • Brabec Tomáš
  • Chalupa Tomáš
  • Havelka Martin
  • Malý Jan
  • Mrozek Dušan
  • Schiller Pavel
  • Šterner Jan
  • Tylinger Aleš
  • Zeman Martin

Góly

1:0 - Brabec T. (Schiller)
2:0 - XXX
3:0 - Malý (Chalupa)
4:0 - Zeman (Šterner J.)

Karty

-

Muž zápasu

Kubát Petr

Kubát Petr

V úvodu utkání se dopustil několika minel v rozehrávce, všechny chyby si ale vychytal a tak Bohemia nebyla škodná.

Zásadní přínos Kubiho přišel ve druhém poločase, zejména pak v jeho druhé polovině, kdy pozornost týmu poklesla a Gang se dostával do velmi slibných příležitostí.

Kubi jim však nedal šanci, dnes jsme ho měli možnost vidět skákat, vyrážet a dokonce i létat...!

Počet zobrazení

Poslední zobrazení
První zobrazení

Počet zobrazení
Registrovaní: 0x
Celkem: 0x

Čtenáři
Registrovaní: 0
Celkem: 0

Facebook