Bohemia  6(k)
Plný plíce  0

Komentář

Dnes Bohemii strašně chyběl Bróňa s Juniorem, mít tyhle dva, tak Plný plíce zažijou neskutečný průvan!

Zásadní chybou bylo postavení Hafana do branky, moc chyběl na hřišti a z pozice poslední jistoty dost kazil, dokonce i rozehrávku. Druhou chybou byla hra bez napadání, tzv. "hra od půlky", druhý poločas jasně ukázal, že klíčem k úspěchu je agresivita, brzké napadání a světe div se prohánění soupeřů, čili běh.

Hned v úvodu udělala Bohemia dvě chyby v rozehrávce a soupeř se dostal do pohodlného vedení 0:2, které udržel až do konce utkání.

Bohemia se postupně zlepšovala, Pavel správně poukázal, že fyzička soupeře není úplně nejlepší, když se k tomu přidá zbytečná hra na krásu a ztráty míče, tak byla hned i Bohemia zpět ve hře.

Ještě v prvním poločase snížil Prcek na 1:2, ale soupeři se podařilo opět odskočit a jít do přestávky za stavu 1:3

V druhé půli to už byl lítý boj s agresivní hrou, Plný plíce začaly pociťovat nedostatek kyslíku a pomalu vadly... Nejprve snížil Brába na 2:3, pak ale po další chybě v rozehrávce skóroval soupeř 2:4.

Parádní akci pak předvedl Brába, který obral soupeře na půlce o míč, nastartoval brejk, přihrál doprava Dáňovi, který pod vybíhajícím gólmanem posunul na Dušánka a ten se opět nemýlil, 3:4.

Závěrečná hra na riziko a totální ofenzíva již další gól Bohemie nepřinesla, přestože šancí bylo mraky, dokonce i z rohů, dorážky na brankové čáře, přečíslení atp., nervozita již ale týmu nedovolila skórovat. V době kdy už Bohemia hrála na tři útočníky dostala poslední gól utkání, 3:5.

Za zmínku ještě stojí incident mezi Dušánkem a Špekáčkem Tomáškem s číslem 5 (cca 120kg), kolem kterého na hranici vápna pitkovický supersilák odtlačil a obtočil se kolem něj. Špekounek, vyhecovaný předchozími pošklebky, situaci nezvládl, otočil se, našeho nejlepšího maratonce úmyslně nakopl a pokusil se o knock-out úderem hlavou do obličeje. Aby pak omluvil neomluvitelné vymyslel si úder loktem pod oko. Sudí prý nic neviděli...

Bravo špekoune. Jinak ale naprostá fair-play.

Soupiska

    -

Góly

-

Karty

-

Muž zápasu

Brába hrozně dřel, strašně chtěl, cpal se kam měl i kam neměl, bylo ho plné hřiště. Získal do bodování 1+1 a to ještě zařídil přečíslení u třetího gólů.

Prcek dal první gól a v útoku se nepočínal vůbec špatně. V druhé polovině byl stažen do branky místo Hafana a za předvedenou šou si vysloužil post brankářské dvojky!

Počet zobrazení

Poslední zobrazení
První zobrazení

Počet zobrazení
Registrovaní: 0x
Celkem: 0x

Čtenáři
Registrovaní: 0
Celkem: 0

Facebook