Pozorně si prohlédněte fotografie v levé části tohoto příspěvku... ano... jsou to oni, tito dva nejmenovaní členové týmu se dobrovolně ujali ankety "10 odpovědí" (informovali jsme Vás hned v úvodu sezóny), přestože měli na přípravu a rozvržení prací s anketou spojených dost času během přestávky, byli schopni společnými silami během 16ti soutěžních dní dát dohromady pouhých 10 otázek. V době telekomunikačních vymožeností jde o věc naprosto nevídanou a neslýchanou, průměrně tato dvojice totiž položí 0,625 otázky denně. Tato "produktivita" vypovídá buď o špatné komunikaci naší útočné dvojice či o záměrné sabotáži našeho webu. Anketa nám dávala prostor k vyjádření vlastních názorů, vzájemnému poznání a uspokojení neukojitelných fandů. Bohužel se díky této dvojici pomalu ale jistě řítí tato skvělá myšlenka do záhuby... (pozn.red.: autor si nepřál být jmenován)

Oba "hříšníky" náš článek velmi pobouřil, proto v zájmu profesionality uveřejníme jejich reakce zde:

Michal Brabec : < zatím nemáme vyjádření >

Daniel Riedl :NAŠE PRÁCE REDAKTORŮ JE VELICE NÁROČNÁ A NAMÁHAVÁ A PROTO I TEN NEJVÍCE NEUKOJENÝ FANDA MUSÍ POCHOPIT,ŽE ČÍM DÉLE TO TRVÁ,TÍM KVALITNĚJŠÍ BUDOU ROZHOVORY.ŽÁDÁME VŠECHNY O STRPENÍ A ODMĚNOU VÁM BUDOU NÁDHERNÉ ČLÁNKY PLNÉ DOJMŮ Z FOTBALOVÉHO ZÁKULISÍ. VYJÁDŘENÍ REPORTÉRA-KDYBY ROZHOVORY TRVALY TAK DLOUHO JAKO TRVÁ ZKOMPLETOVÁNÍ NAŠICH ANKETNÍCH POHÁRŮ (NÁSTAVCE+ŠTÍTKY),TAK BY DALŠÍ ROZHOVOR VYŠEL NEKDY KONCEM ROKU 2007.BOHEMIA PIČO

Redakce : Jako nezávislý pozorovatel sporu si nemůžeme nevšimnout, že Dan Riedl napsal v reakci na anonymní podnět více rozvinutých vět než ve svých článcích.

Klíčová slova

Počet zobrazení

Poslední zobrazení
První zobrazení

Počet zobrazení
Registrovaní: 0x
Celkem: 0x

Čtenáři
Registrovaní: 0
Celkem: 0

Facebook

Vítězství
Po-sezonní hodnocení Podzim 2015

Zranění
Michal Brabec je zraněn a sezóna pro něj pravděpodobně skončila!
Čtvrtek 20. Říjen 2005, 0:00
Roztyly, Pošepného nám.
Nové hřiště s umělou trávou pro hanspaulskou ligu!
Pátek 30. Září 2005, 0:00
Neschopnost, záhuba
Neschopní přispěvovatelé našeho webu aneb rozhovory s našimy miláčky v záhubě!!!
Středa 7. Září 2005, 0:00
Vítězství
1. místo na turnaji Kbelák cup - Růžená (2.-4. září)
Neděle 4. Září 2005, 0:00
Růžená
Kbelák cup - Růžená (2.-4. září 2005)
Ponděli 15. Srpen 2005, 0:00
10 odpovědí
Michal Brabec a Dan Riedl přebírají anketu "10 odpovědí"
Středa 10. Srpen 2005, 0:00