Ještě jsme ani nestihli zpracovat výsledky hlasování po konci sezóny, tudíž ještě ani nevíme kdo bude kapitánem mužstva v příštím ročníku.

Přesto všechno ale víme, kdo v mužstvu nadále působit nebude... Po dvacetisedmi sezónách v řadě v týmu končí Dušan Mrozek...



Letošní jarní schůze byla zpestřena o mimořádné hlasování o postupu či nepostupu týmu do třetí ligy. Většina mužstva již dříve avizovala, že se kloní spíše k setrvání v lize čtvrté, závěrečnou tečku tomuto rozhodnutí mělo dát právě hlasování po skončení úspěšné sezóny.

Samotnému hlasování předcházela rozprava, která se poměrně očekávaně nesla v duchu odmítnuní postupu.

Hráči si až překvapivě notovali, jako první se pokusil rozpoutat debatu Dudu, který týmu nastínil, že svým rozhodnutím se proviní proti svým fanouškům, statistikám a odmítne stát tváří v tvář situaci (čti: nečekaný postup), kterou přinesl sám život.

Přestože Dudu ve své řeči uvedl, že odmítnutí postupu v zájmu většího klidu v mužstvu a tudíž dlouhodobější pohody, závisí čistě na výsledcích Juniora, který nastřílel více než 20 branek v sezóně, nebyl spoluhráči vyslyšen a ti v drtivém poměru 9:1 rozhodli o přenechání třetí ligy jinému mančaftu.

Nepomohlo dokonce ani tvrzení, že Dudu má s tímto "zásadní problém". Hráči tak zřejmě zcela evidentně neodhadli význam slov roztylského štírka.

Ihned po volbě pronesl Dudu klíčovou větu, když vyzval tým, aby poté co on respektoval rozhodnutí týmu, respektoval tým jeho vlastní rozhodnutí, kterým je nehrát v dresu Bohemie v následující sezóně. Dále Dudu ujišťoval tým, že se nejedná o náhlý zkrat či "šprajc", ale o promyšlené rozhodnutí, které bylo učiněné zhruba 2-3 týdny před samotným hlasováním.

Šokovaný tým dostal další ránu poté, co Dudu vytáhl ze zalepené obálky vyplněný hostovací lístek dle kterého Dudu přestupuje do týmu Bamboocha City.

Jakmile však tým pochopil, že zde se cesty Dudua a Bohemie rozcházejí, došlo k srdce drásacíjímu objímání a ... ožírání, během kterého nikdo neřešil vůbec nic a všichni se jen dojemně objímali. Hlubší momenty jsem v dresu Bohemie nezažil!

Výsledek je jediný: Dudu už není náš! Za půl roku se však vrátí!

Ač byl tým rozčarován nad rozhodnutím hráče, respektoval jeho rozhodnutí a hostovací lístek podepsal.



Klíčová slova

Počet zobrazení

Poslední zobrazení
První zobrazení

Počet zobrazení
Registrovaní: 0x
Celkem: 0x

Čtenáři
Registrovaní: 0
Celkem: 0

Facebook

Rozhodnutí o třetí lize je na hráčích
Po-sezonní hodnocení Podzim 2015

Dudu opouští Bohemii...
Dudu dobrovolně opouští Bohemii...
Neděle 23. Červen 2013, 17:30
Rozhodnutí o třetí lize je na hráčích
Hráči rozhodnou zda klub postoupí
Ponděli 17. Červen 2013, 3:43
Zakončení 27. sezóny 2013 Jaro
Závěrečné hlasování a oficiální ukončení sezóny
Ponděli 17. Červen 2013, 1:05
Levas oznamuje pauzu...
Levas oznamuje pauzu v malém fotbale...
Neděle 9. Červen 2013, 23:47
Povodeň - přeložená utkání 4.F ligy
Povodeň - přeložená utkání 4.F ligy
Neděle 9. Červen 2013, 23:46
Hafan a pan Božský běží maraton...
Martin a Dušan běží pražský maraton
Úterý 30. Duben 2013, 11:58
Zemča do Soči "za naše" nepoletí
Martin Zeman do Soči nepoletí...
Čtvrtek 25. Duben 2013, 12:00
Dan Riedl absentuje kvůli zranění
Kapitán má natažený sval
Středa 24. Duben 2013, 21:39