Zasvěcení již více než měsíc vědí, že Bohemia přišla o své nablýskané poháry poté co si je odnesli neznámí lapkové, kteří během leta vyplenili desítky domů na Jižním Městě.

Abychom nemařili snahu policistů dopadnout pachatele zveřejňujeme celou událost až nyní, poté co jsme obdrželi oficiální vyrozumění, že se celá věc odkládá. Vzhledem k obtížnosti celého případu se dal tento krok předpokládat, pachatel je neznámý, případ bude otevřen pouze v případě zjištění nových skutečností.

Pro úplnost celou událost kompletně popíšeme. Poháry byly uskladněny v kapitánském sklepě, pochopitelně spolu s dalšími osobními věcmi kapitánovy rodiny. K celé události došlo v noci z 27. na 28. srpna 2012. Celkem bylo v domě vykradeno 6 sklepů a celková škoda se vyšplhala na Kč 59.260,-.

Škoda na majetku našeho kapitána a jeho rodiny činila Kč 15.910,- s tím, že část věcí se později podařilo dohledat v jiných částech domu, konečná škoda se tak pohybuje okolo Kč 10.000,-. Bohužel mezi nenalezenými věcmi jsou také tři poháry Bohemie Roztyly, konkrétně:

- Pohár pro vítěze kanadského bodování
- Pohár pro nejužitečnějšího hráče
- Pohár se sestavou dané sezóny

Lapkové se zřejmě krádežemi zabývali profesionálně, jelikož v domě nebyly porušené žádné zámky, případně využili nedisciplinovanosti obyvatel domu a dostali se do sklepních prostor bez nutnosti bojovat se zámčenými dveřmi.

Bohemia zvažovala vypsání odměny za informace vedoucí k navrácení odcizených pohárů, nakonec ale od tohoto záměru ustoupila a se svými trofejemi se rozloučila.



Klíčová slova

Počet zobrazení

Poslední zobrazení
První zobrazení

Počet zobrazení
Registrovaní: 0x
Celkem: 0x

Čtenáři
Registrovaní: 0
Celkem: 0

Facebook

Přepadli jsme gólmana Bohemie Roztyly
Po-sezonní hodnocení Podzim 2015

Po-sezonní hodnocení Podzim 2015
Po-sezonní hodnocení Podzim 2015...
Neděle 8. Listopad 2015, 12:49