Bohemia  3
La Plate de Cünde  1

Komentář

Další veledůležité utkání se "starým známým" v naší skupině. Zápas začal s převahou na straně Bohemie, lépe jsme kombinovali, byli střelecky aktivnější a naše hra byla celkově nebezpečnější, to však neznamená, že si La Plate nevytvořilo žádnou příležitost, ba naopak, díky několika individuálním chybám při obsazování hráčů měl soupeř dobré šance, ale Petr Kubát je vždy s přehledem vyřešil. Zhruba po deseti odehraných minutách nás potkalo významné oslabení, při svém prvním hlavičkovém souboji v zápase si zablokoval krční páteř Martin Havelka a již nemohl dále pokračovat ve hře.

První branka utkání padla po zastavení útoku La Plate a rychlém přechodu do brejku, Dušan Mrozek se zmocnil míče a nastartoval k rychlému protiútoku, vše kontroloval dnes velmi aktivní David Klinger a vydal se rovněž na zteč soupeřovy branky. Situaci 2 na 1 řešil Dušan přihrávkou na Davida, kterou mírně tečoval bek La Plate, David si však míč skvěle zpracoval, zastavil a chladnokrevně poslal k tyči 1:0. David tímto gólem střelecky ukončil první poločas utkání.

Druhá půle se nesla ve znamení špatné poziční hry obrany Bohemie, měli jsme neustále problémy s obsazováním hráčů, vázla komunikace mezi hráči a padlo několik hrubých slov. I přes tyto problémy s obranou se však Bohemii směrem dopředu velmi dařilo. Druhý gól Bohemie padl po velmi podobné situaci jako ten první. Dušan Mrozek zachycuje chybnou přihrávku soupeře, vyváží míč až na polovinu soupeře, tam na dvakrát přihrává do pravého křídla na Davida Klingera, ten míč centruje před bránu, kde však stojí pozorný gólman La Plate a vyráží jej před sebe, bohužel pro něj se mu ho nepodařilo vyrazit dostatečně daleko a dostává se do souboje s Michalem Brabcem, po vzájemné kolizi se míč odráží zpět k Dušanovi, od jeho ramene padá před Michala Brabce, celou situaci zmerčil obránce La Plate a snaží se míč odkopnout, Michal je však u míče dříve a brilantně si obránce přehazuje, míč pomalu opět padá k zemi... Nestihl však ani dopadnout na zem a už si to svištěl přímo pod břevno branky La Plate, kam jej "nakouřil" Míša Brabců. Nádherný fotbalový okamžik! 2:0. Celá situace byla zaznamenána na video, její záznam si můžete prohlédnout zde.

Od této chvíle již začalo taktovku zápasu přebírat mužstvo La Plate, přeci jenom cítili, že už nemají mnoho času a prohrávají o 2 góly. Vypracovali si mnoho šancí, mnohokrát si také stěžovali u rozhodčího, měli smůlu, moc chtěli. Zhruba v polovině poločasu se jim bohužel pro nás podařilo skórovat a tak velmi zdramatizovat závěr utkání 2:1.

Zhruba sedm minut před koncem utkání La Plate definitivně otevírá hru, brankář vyráží až na polovinu hřiště, do vápna Bohemie padá centrovaný míč, do bezpečí jej posílá hlavou Dušan Mrozek, míče se okamžitě ujímá David Klinger, vidí vytaženého brankáře, vidí nabíhajícího kapitána Daniela Riedla, rozhodl se však důvěřovat svým kopačkám a z poloviny hřiště lobuje váhajícího gólmana La Plate, je rozhodnuto, Bohemia vítězí 3:1.

Soupiska

  • KapitánRiedl Dan
  • BrankářKubát Petr
  • Brabec Michal
  • Chalupa Tomáš
  • Havelka Martin
  • Klinger David
  • Levý Jan
  • Mrozek Dušan
  • Tylinger Aleš
  • Zeman Martin

Góly

1:0 - Klinger (Mrozek D.)
2:0 - Brabec M. (Mrozek D.)
3:1 - Klinger (Mrozek D.)

Karty

-

Muž zápasu

Klinger David

Klinger David

Mrozek Dušan

Mrozek Dušan

Opět jsou zde uvedeni dva hráči Bohemie, tentokrát jsme nemohli přehlédnout dva góly Davida Klingera, který rozhodl již druhé důležité utkání, a tři asistence Dušana Mrozka, který byl u všech našich gólů. David i Dušan se výrazně posunuli ke špičce ve statistikách za sezónu Jaro 2005.

Počet zobrazení

Poslední zobrazení
První zobrazení

Počet zobrazení
Registrovaní: 0x
Celkem: 0x

Čtenáři
Registrovaní: 0
Celkem: 0

Facebook