Bohemia  3
AC NISA  3

Komentář

Zápas pro nás začal velmi zajímavě, nejprve jsme si využili své právo na "čekačku", protože náš brankář s kapitánem měli zpoždění, bylo nás sice v tu chvíli 6, ale v naší svatyni přece jenom raději vidíme Petra Kubáta. Ten prakticky z auta vybíhal přímo na trávník. Druhým zajímavým faktem byla červeně podlitá oka některých našich borců.

Během úvodních minut první půle byli aktivnější hráči NISA AC a několikrát velmi nebezpečně zahrozili, jednu ze svých příležitostí využili a ujali se vedení 0:1, pár okamžiků po vstřelení branky ještě nastřelili tyč. Toto úvodní váhání bych přisoudil pozdnímu a nervóznímu nástupu k utkání a pak také velkému vedru, které na hřišti těsně po poledni bylo. Pak už však začínala aktivitu přebírat Bohemia, která rovněž nebezpečně hrozila, bohužel veškeré kombinace troskotaly na obraně soupeře. Asi ve 23. minutě se míč po jedné z kombinací Bohemie odráží za autovou čáru, tam se jej ujímá kapitán Riedl a dlouhým polovysokým autem nachází přesně hlavu rozeběhnutého Mrozka, který bez problému skóruje a vyrovnává utkání na 1:1. A protože v prvním poločase již branka nepadla, šli se hráči obou celků občerstvit za vyrovnaného stavu.

Během přestávky jsme si řekli, že dnes musíme potvrdit naše předchozí výsledky a tohoto soupeře na našem hřišti udolat vůlí. A vše začalo vycházet, dobře jsme kombinovali, dařilo se nám zastavovat nebezpečné útoky soupeře již na polovině hřiště a to zejména díky triu Chalupa, Havelka M. a Havelka P., kteří odehráli v defenzívě výborné utkání. Naše zvýšená aktivita byla odměněna asi ve 40. min., kdy se skvěle uvolnil Petr Havelka a naběhl si před branku soupeře, tento pohyb zaregistroval Dušan Mrozek a pasem přes polovinu hřiště nachází Petra, ten si balón učebnicově zpracoval, otočil se na bránu soupeře a nekompromisně zavěsil 2:1. Po dalších asi pěti minutách se ve 100% šanci nachází kapitán mužstva Riedl, který doráží do prázdné branky míč asi z 20cm vzálenosti, ale balón trefuje vnějším nártem a ten letí mimo bránu NISY. Naše vedení netrvalo ani 10 min. a už bylo vyrovnáno, z jediného protiútoku NISA opět skóruje 2:2. A aby toho nebylo málo, za cca další 3 min. NISA skóruje potřetí a ujímá se vedení 2:3. Tato lekce z produktivity nás velmi zasáhla, musela přijít radikální změna hry, protože stále nebylo nic ztraceno.

Definitivně jsme změnili rozestavení Bohemie, zadáci, kterým se v této sezóně daří se vysunuli dopředu a začala hra o všechno. Asi sedm minut před koncem rozehrává Petr Kubát míč na Honzu Šternera, ten vidí před bránou Mrozka a posílá centr přes 3/4 hřiště, centr se snáší před branku NISY, Mrozek vyskakuje a snaží se balón jemně tečovat, to se mu však nedaří a míč pokračuje dále v původní dráze letu, brankář očekávající změnu směru však již nedokázal na míč chytit a ten proplachtil za jeho záda, je vyrovnáno 3:3.

Poslední pětiminutovka byla opravdovou přestřelkou, protože Bohemia opět chtěla vyhrát (proti Hradní stráži se jí to nevyplatilo) a i po vyrovnávací brance hrála velmi otevřeně, v těchto minutách se objevily šance na obou stranách, nejprve Martin Havelka po akci s Dušanem Mrozkem nepochopitelně netrefuje úplně prázdnou branku soupeře, poté soupeř po závaru před Kubátem nastřeluje tyč, další akce NISY vytahuje Kubát nad břevno. V posledních vteřinách se v těsném kontaktu před bránou NISY objevuje po akci s Mrozkem Brabec, ale nikomu se již střelecky nedařilo a tak utkání skončilo zaslouženou remízou 3:3.

Soupiska

  • KapitánRiedl Dan
  • BrankářKubát Petr
  • Brabec Michal
  • Chalupa Tomáš
  • Havelka Martin
  • Havelka Petr
  • Mrozek Dušan
  • Šterner Jan

Góly

1:1 - Mrozek D. (Riedl)
2:1 - Havelka P. (Mrozek D.)
3:3 - Šterner J. (Kubát)

Karty

-

Muž zápasu

Mrozek Dušan

Mrozek Dušan

Již prodruhé v této sezóně stál u všech gólů Bohemie, první sám proměnil, na druhý přihrál a u třetího stínil gólmanovi tak, že pustil centr Honzy Šternera přes 3/4 hřiště za svá záda. Bohužel to však na vítězství v tomto utkání nestačilo...

Počet zobrazení

Poslední zobrazení
První zobrazení

Počet zobrazení
Registrovaní: 0x
Celkem: 0x

Čtenáři
Registrovaní: 0
Celkem: 0

Facebook