Bohemia  2
United clans  8

Komentář

Před utkáním jsme se domnívali, že jsme po taktické stránce opravdu dobře připraveni, věděli jsme, že United Clans budou hodně silným soupeřem. Považte, kterému tým v HL se podaří během čtyř sezon postoupit z ligy osmé až do ligy čtvrté? Kdo hraje hanspaulku déle ví, že jde o obivuhodný výkon a to nejen po výkonnostní stránce.

Přestože jsme v zápase chtěli hlavně dobře bránit zvolili jsme netradiční rozestavení 2-1-2. V prvních minutách se zdálo vše v pořádku, troufám si tvrdit, že jsme snad byli i lepším týmem, na nekvalitním terénu jsme se dostávali i do zajímavých příležitostí. Jednu takovou hned v úvodu využil kapitán Riedl, když Honza Levý zatáhl míč po levém křídle, prudce přihrál před branku, kam nabíhal Michal Brabec a šikovně jesličkami pustil míč až k Danovi, pro kterého nebyl problém skórovat, 1:0. Ještě nekolik minut po vstřelené brance jsme pokračovali ve velmi dobrém výkonu. Zhruba od 15. minuty však Clans převzaly plně iniciativu a ihned kontrovaly krásným gólem, kdy šly do útočné situace tři na tři, přesnou kolmicí si nabíhající útočníci narazili, poté po zemi přenesli hru na levou stranu odkud útočník pohodlně zasouval do prázdné klece, 1:1.

Poté začalo celkem hustě pršet. Déšť zapůsobil na Klany jako živá voda a zbytek poločasu vybadal zhruba tak, že Clans kombinovaly po zemi, hráči se výborně nabízeli, pohybovali a proměňovali šance. Bohemia dokoncela inkasovala gól hlavou, což se jí již hodně dlouho nestalo. Celková bilance po 30ti odehraných minutách tak byla 1:3 v neprospěch Bohemie.

Během poločasové přestávky jsme se hecovali k lepšímu výkonu, výsledek utkání ještě zdaleka nebyl ztracen. Bohužel celý druhý poločas se hrál ve stejném duchu jako konec toho prvního, rychle jsme inkasovali na 1:4 a 1:5, což Bohemii definitivně srazilo na kolena a závěrečnou exhibiční dvacetiminutovky Clans není třeba komentovat, výsledek 2:8 z pohledu Bohemie hovoří vcelku jasně.

Soupeř nás na svém webu ocenil prozatimní cenou fair play, za čež mu jistě děkujeme, pravdou je, že v průběhu utkání nedošlo k ničemu co by se za unfair dalo považovat a to je vizitkou všech zúčastněných. (Mimo komentář a pro úplnost bych uvedl, že soupeřem United clans v minulém kole byl tým Pražské legie 2000 a s tímto týmem vyjít bez problémů není vůbec jednoduché) Komentář United clans je dostupný na této adrese:

http://unitedclans.xhosting.cz/index.php?id=sezona&id_sez=11

Soupiska

  • KapitánRiedl Dan
  • BrankářKubát Petr
  • Brabec Michal
  • Chalupa Tomáš
  • Havelka Martin
  • Klinger David
  • Levý Jan
  • Mrozek Dušan
  • Tylinger Aleš
  • Volf Petr
  • Zeman Martin

Góly

1:0 - Riedl (Levý)

Karty

-

Muž zápasu

Počet zobrazení

Poslední zobrazení
První zobrazení

Počet zobrazení
Registrovaní: 0x
Celkem: 0x

Čtenáři
Registrovaní: 0
Celkem: 0

Facebook