Bohemia  3
Kehar Club FC  4

Komentář

Komentář píši až po následujícím zápase s My, který jsme rovněž prohráli. A píše se mi opravdu těžko, protože tento zápas a zejména jeho výsledek mě hrozně mrzí.

Nešlo ani tak o to zda Kehar vystřídáme na třetí příčce a přiblížíme se tak k postupovým pozicím, ale spíše o možné vylepšení pozice vzhledem k ostatním mančaftům ve skupině, vítězství by nám přineslo asi pětibodový náskok před prvním nesestupovým týmem, což by bylo jistě skvělé.

Brzo jsme se dostali do vedení když po tradiční a možná již trochu fádní akci kapitán Riedl hází dlouhý aut, nachází Davida Klingera a ten se trefuje, 1:0. Poté však přišly slabé chvilky, které se dařily Keharu trestat. Dvěma góly soupeř skóre utkání otočil, víceméně šlo o individuální chyby v kombinaci s šikovností útoku Keharu, 1:2.

Poté jsme se však výrazně zlepšili, zasloužené vyrovnání přinesl nádherný gól Davida Klingera, který se nabídl do kombinace Dušanovi Mrozkovi, míč si však lišácky stáhl pro sebe a přesto, že viděl ještě lépe postaveného spoluhráče u vzdálenější tyče, rozhodl se pro střelu z ostrého úhlu a naprosto nekompromisně vyhnal pavoučka z růžku branky Keharu, 2:2. Po vyrovnání jsme Kehar zatlačili do mírného tlaku, standardní situace na sebe nenechaly dlouho čekat, Dušan Mrozek rozehrává aut v blízkosti rohového praporku, vidí ideálně nabíhajícího Aleše Tylingera, hází míč "do ohně", Aleš jej z voleje trefuje a Bohemia jde opět do vedení 3:2. Bohužel v závěru poločasu Bohemia opět fatálně chybuje a Kehar opět skóruje, neuvěřitelné chyby nám ničí život, 3:3.

Během poločasové pauzy se několikrát důrazně opakují tytéž fráze, padají slova o zodpovědnosti, důsledném bránění, dokola si opakujeme, že je důležité včas přistupovat k soupeřům, útočné choutky obránců jsou dobré, ale "smrdí" nebezpečnou situací před vlastní brankou, nabádáme se k jednoduchosti a hlavně k tradiční bojovnosti.

V druhém poločase se nám již tolik nedaří, hra je přesto vyrovnaná, Kehar se několikrát dostává do přečíslení, které si opět způsobujeme sami, naštěstí Kehar opustilo štěstí v koncovce, Bohemia dře, rovněž se dostává k několika nebezpečným střelám. Ve chvíli, kdy bychom se snad i smířili s remízou přichází opět další individuální hrubka v obraně, prudká a přesná střela, která nedává Petrovi šanci a míč se třepotá v síti, 3:4. Od této chvíle vidím rudě, moji hlavu zaplavuje zlost a zklamání, hlavou mi letí: vždyť je to jen asi 20 min. co jsme si říkali, že tohle..., laxnost, zbytečné, nůž v zádech, had na prsou, proč?. To vše jsem zkoncentroval do jediného slova a poslal viníka do K.n.y (význam najdete v encyklopedii wikipedie) a zápas byl pro mě prakticky dohrán...

Soupiska

  • KapitánRiedl Dan
  • BrankářKrákora Petr
  • Brabec Michal
  • Chalupa Tomáš
  • Havelka Martin
  • Havelka Petr
  • Klinger David
  • Mrozek Dušan
  • Šterner Jan
  • Tylinger Aleš

Góly

1:0 - Klinger (Riedl)
2:2 - Klinger (Mrozek D.)
3:2 - Tylinger (Mrozek D.)

Karty

-

Muž zápasu

Klinger David

Klinger David

David byl jednoznačně nejlepším hráčem Bohemie, dařilo se mu držet míč a měl famózní koncovku, protože vždy v pravou chvíli na sebe vzal zodpovědnost, vystřelil a skóroval. David vsítil dvě důležité branky, obzvláště ta druhá byla nechytatelná a vymetla pravý horní růžek branky Keharu, tu si opravdu brankář soupeře nemusí vyčítat...

Počet zobrazení

Poslední zobrazení
První zobrazení

Počet zobrazení
Registrovaní: 0x
Celkem: 0x

Čtenáři
Registrovaní: 0
Celkem: 0

Facebook