My  4
Bohemia  1

Komentář

My, soupeř, kterého jsme v HL poprvé potkali krátce po založení klubu (v 10. utkání) a porazili jej 5:2, schválně se podívejte na tabulku a vítěznou sestavu tohoto utkání, nám znechutil fotbal.

K utkání na Pražačku přijelo všechno zdravé co Bohemia v současné chvíli má, kromě zraněného Honzy Levého byla Bohemia kompletní. Do branky se po dvoukolové přestávce vrátil Petr Kubát. Zápas začal slibně, během tří úvodních minut to byla Bohemia, kdo ovládal hru a pokosil se o první zakončení. Pak se však hra mírně vyrovnala a My vstřelili velmi šťastnou úvodní branku utkání, 0:1. Jelikož šlo opravdu spíše o štěstí než o gól byli jsme v klidu, cítili jsme, že dnes bychom mohli vstřelit hodně gólů. Bohužel jsme dlouhé minuty nebyli schopni vymyslet vůbec nic a přišla chyba, po slušné kombinaci se řítili 2 soupeři na 3 naše obránce, kteří si je celkem jasně obsazují, Dušan Mrozek však nepochopitelně padá a svého hráče již nestíhá, ten dostává přesnou přihrávku a zvyšuje na 0:2.

Říkáme si, že se pořád nic tak hrozného neděje, chce to vstřelit první branku a dostat se tak do zápasu. Zvýšili jsme aktivitu a na hřišti se to hned projevilo, šance k pořádné střele měli Aleš Tylinger a Honza Šterner, první jmenovaný však ideálně netrefil balón a ten se "dokutálel" k brankáři, druhý z hranice vápna prudkou střelou přestřelil. V prvním poločase stojí za zmínku hra Davida Klingera, který nespočet míčů zpracoval, udržel a snažil se rozehrát na "nespolupracující" spoluhráče. V obraně skvěle bránil Tomáš Chalupa a Martin Havelka, který se rovněž snažil podpořit útok Bohemie. Zbytek týmu jako by ani neexistoval, poločas byl ukončen za stavu 0:2.

Začátek druhého poločasu nepřinesl žádné zlepšení ze strany Bohemie, nadále vázla kombinace, vzájemná výpomoc, jednoduchá přihrávka a střelba. A tak přišel gól, který nám asi definitivně zlomil vaz, dlouhý vysoký míč mířící do vápna Bohemie se pravděpodobně díky větrným podmínkám nepovedlo odvrátit do bezpečí a útočník soupeře propasíroval míč za Kubátova záda, 0:3. V tuto chvíli jsme trochu zapli a během několika minut snížili po perfektní střele Honzy Šternera, jehož výbornou přihrávkou našel David Klinger, na 1:3. Závěrečnou desetiminutovku jsme hráli o všechno, ale prakticky se nám kromě série nebezpečných autů a rohů nepovodle vůbec nic. Naopak jsme opět inkasovali, kdy My předvedli po získání míče na půlící čáře jedinou kloudnou kombinaci v zápase a bezchybně ji zakončili, 1:4.

Obě poslední utkání jsme si prohráli sami. Předposlední s Keharem fatálními individuálními chybami, to poslední tragicky váznoucí přihrávkou, zbytečnou složitostí hry a vzájemnou nespoluprací. Nechodíme si vzájemně pomoci, nenabízíme se a zbytečně si hru komplikujeme. Nechci zde nijak snižovat kvalitu soupeře, ale cítím, že výsledek (rozdíl třídy) a předvedený výkon je pro Bohemii opravdovou ostudou, bohužel soupeř vyhrál naprosto zaslouženě...

Soupiska

  • KapitánRiedl Dan
  • BrankářKubát Petr
  • Brabec Michal
  • Chalupa Tomáš
  • Havelka Martin
  • Havelka Petr
  • Klinger David
  • Mrozek Dušan
  • Šterner Jan
  • Tylinger Aleš
  • Volf Petr
  • Zeman Martin

Góly

1:3 - Šterner J. (Klinger)

Karty

-

Muž zápasu

Tuto anketu bych po posledních dvou kolech nejraději zrušil, protože kromě výkonu Davida Klingera z minulého týdne nestálo za zviditelnění vůbec nic, snad jen "vlastní" góly, kterých jsme si za poslední dvě kola dali asi 6...

Počet zobrazení

Poslední zobrazení
První zobrazení

Počet zobrazení
Registrovaní: 0x
Celkem: 0x

Čtenáři
Registrovaní: 0
Celkem: 0

Facebook