Bohemia  2
New Jersey Devils A  3

Komentář

Přímý souboj o čtvrté místo, tak by se dalo dazvat utkání osmého kola. Rovněž šlo o velmi důležité body, případný vítěz utkání si mohl vydatně oddechnout, protože zisk dvou bodů pro oba celky znamel téměř jisté odvrácení sestupu.

Bohemia nezačala utkání vůbec špatně, hrál se útočný fotbal s šancemi na obou stranách, naštěstí Bohemia má Davida Klingera, který se po pološťastné přihrávce Michala Brabce dostal k míči, rychle se odpoutal od obránce, otočil a vystřelil, jeho přízemní rána nás poslala do brzkého vedení 1:0. Bohužel to však bylo ze strany Bohemie na dlouhé minuty všechno, nedařila se přihrávka a ani pohyb hráčů nebyl zrovna ideální.

New Jersey se tak vcelku lehce dostalo ke slovu a brzy využilo jednu ze svých šancí na srovnání, Devils rychle rozehráli rohový kop, obránce Dušan Mrozek neuhlídal svého hráče a ten propálil vše co mu stálo v cestě, 1:1. Pak se na hřišti dost přiostřilo, rozhodčí ač pískal naprosto korektně a perfektně, musel řešit několik drsných faulů dotčených hráčů Devils a několik neohrabaných zákroků obrany Bohemie. Jediným výsledkem byla žlutá karta pro největšího rapla a zároveň kapitána Devils. Bohužel se však soupeři podařilo ještě jednou skórovat a upravit tak poločasový výsledek na 1:2 pro Devils.

Druhý poločas nezačala Bohemia příliš aktivně, přesto stále mohla klidně zvítězit. Bohužel opět inkasovala poté, co Devils rozehráli přímý kop na nabíhajícího hráče a ten míč pohodlně zasunul do sítě, 1:3, tentokráte zaspal Michal Brabec. Soupeřovo dvougólové vedení nám na chvíli vzalo vítr z plachet. Naštěstí o několik málo minut později i Bohemia zahrávala standardku a Honza Šterner šikovně podstřelil zeď, 2:3.

Posledních zhruba 8 minut Devils pouze úpěnlivě bránili a doslova se třásli o výsledek. Bohemia se zmítala v útočné křeči a stále se jí nedařilo alespoň vyrovnat. Citelně chyběl Honza Levý, střelec který umí dát gól. V posledních vteřinách měl na noze (koleni) vyrovnání Dušan Mrozek poté co Martin Havelka našel před brankou Dana Riedla a ten polovysokou přihrávkou vybídl Dušana k vyrovnání, míč se však bohužel doputoval do zámezí a utkání bylo ukončeno.

Velká škoda pro Bohemii, dnes by si zasloužila minimálně remízu, mohla však v klidu vyhrát. Nyní je jasné, že Bohemii čekají v závěru soutěže sestupové starosti.

Soupiska

  • KapitánRiedl Dan
  • BrankářKrákora Petr
  • Brabec Michal
  • Chalupa Tomáš
  • Havelka Martin
  • Klinger David
  • Mrozek Dušan
  • Šterner Jan
  • Volf Petr
  • Zeman Martin

Góly

1:0 - Klinger (Brabec M.)
2:3 - Šterner J.

Karty

-

Muž zápasu

Počet zobrazení

Poslední zobrazení
První zobrazení

Počet zobrazení
Registrovaní: 0x
Celkem: 0x

Čtenáři
Registrovaní: 0
Celkem: 0

Facebook