AG Team  3
Bohemia  1

Komentář

Proti AG teamu jsme se sešli jen v šesti lidech, zato s odhodláním zlomit současnou sérii tří porážek v řadě.

Začátek utkání vypadal opravdu skvěle, Bohemia byla aktivnějším týmem, její hráči se dobře pohybovali, neúnavně nabízeli a, světe div se, dokonce i kombinovali. Šance na sebe nenechaly dlouho čekat, výborné příležitosti měli Martin Havelka, Petr Havelka, Dušan Mrozek a zejména kapitán Dan Riedl, který se po kombinaci s Martinem Havelkou ocitl sám před prázdnou brankou, bohužel na přihrávku nedosáhl. V závěru se dostal k několika šancím i soupeř, bohužel hned tu první se mu podařilo proměnit, když se z nenápadné akce vyklubal svižný přechod do útoku zakončený prudkou střelou k tyči, 0:1.

V dalším průběhu se AG team dostal ještě ke dvěma střelám, jedna skončila na tyči, druhá pak těsně mimo branku Petra Krákory. Přestože jsme po prvním poločase prohrávali, byli jsme spokojeni, na hřišti bylo pouze jedno mužstvo.

Druhý poločas začal katastrofálně, hned z prvních dvou akcí soupeř vytěžil obrovské tutovky, naštěstí je neproměnil a to zejména díky Petrovi, který fantasticky zachytal. Poté se Bohemia zhruba na 10 min opět probudila a bušila do soupeře, největším výsledkem všemožných akcí byla tyč nastřelená Dušanem Mrozkem. O pár minut později však Bohemia vyrovnala, Tomáš Chalupa našel přihrávkou Petra Havelku, který, ač tísněn obráncem, zavěsil míč do klece AG teamu, 1:1.

Po vyrovnání však paradoxně přišel útlum a do konce utkání byl AG team lepší, zejména však proto, že se mu podařilo na vyrovnávací branku brzy odpovědět a dostal se do vedení 1:2. Poslední desetiminutovka se tak již hrála ve znamení křeče Bohemie, která otevřela hru a vrhla se do útoku. Bohužel však přišel rozhodující gól, který soupeř vstřelil ze standardní situace těsně za hranicí vápna, 1:3. Bohemia sice sympaticky hrála až do závěrečného hvizdu, nebylo jí to však nic platné, rozšířila tak sérii svých pořážek v řadě na čtyři...

Soupiska

  • KapitánRiedl Dan
  • BrankářKrákora Petr
  • Chalupa Tomáš
  • Havelka Martin
  • Havelka Petr
  • Mrozek Dušan

Góly

1:1 - Havelka P. (Chalupa)

Karty

-

Muž zápasu

Krákora Petr

Krákora Petr

Na konci prvního poločasu a zejména v druhé půli nás Petr skvěle podržel, zlikvidoval několik nebezpečných střel a brejků AG teamu. Dvakrát mu šťastně pomohly jeho tyče, ale to k dobrým brankářům patří. Petr rovněž výborně koordinoval rozestavení obranného valu Bohemie...

Počet zobrazení

Poslední zobrazení
První zobrazení

Počet zobrazení
Registrovaní: 0x
Celkem: 0x

Čtenáři
Registrovaní: 0
Celkem: 0

Facebook