Bohemia  6(k)
Terron AC Bozi B  0

Komentář

K utkání se dostavili Martin Havelka, Tomáš Chalupa, Aleš Tylinger, Honza Levý, Honza Šterner, Michal Brabec, Petr Kubát. Pozdě dorazil a pokutu Kč 200,- platí Petr Havelka. Bez omluvy nedorazil Petr Volf.

Probíhá rozcvička, Brába má ruce vbok, Levý rovněž. Šterny rozcvičuje Kubáta, předseda debatuje s Petrem Havelkou. Soupeř dorazil v síle 8+1. Petr Kubát se přemístil do branky, Bohemia tvrdě pálí, rozcvička probíhá dle předpokladů.

Utkání začalo.

Online přenos:

1. Martin Havelka
Martin se dostal do velmi slibného brejku s kapitánem Danem, který se zapomněl v útoku. Bohužel si míč hodil příliš stranou a byl zablokován.
3. Honza Levý
Honza vyslal první nebezpečnou střelu na branku, bohužel těsně minul levou šibenici soupeře.
5. Gól: Petr Havelka - Honza Šterner
Honza rozehrál na Petra aut na půlce soupeře. Petr udělal jednoduchou kličku obránci a bodlem poslal míč do sítě, 1:0.
10. Bohemia Roztyly
Bohemia je aktivnější a snaží je střílet. Na Tempu hraje jen jedno mužstvo.
14. Drtivý tlak
Bohemia soupeře zatlačila hluboko na svou polovinu. Soupeř začíná být nervózní, hráči začínají řečnit.
16. Terron Bozi
Obrovská šance soupeře po chybě obrany Roztyl. Naštěstí dorážející útočník míč nestihl dorazit za Kubáta.
19. Vražedný faul
Neuvěřitelný šlapák na stopera Martina Havelku předvedl útočník soupeře. Bohemia se hodně zlobí na sudího a soupeře. Sudí ocenil zákrok žlutou kartou.
25. Přečíslení
Bohemia se dostala do fantastického přečíslení 3 na 1, bohužel hned první přihrávka od Honzy Šternera skončila na kopačkách obránce. Kapitán se hodně ale hodně zlobí...
27. Honza Levý
Honza se skvěle uvolnil a nastřelil tyčku!
28. Gól: Honza Levý - xxx
Honza se po autovém vhazování, které soupeř ztratil, dostal ke střele a propálil vše co mu stálo v cestě, 2:0.

Konec prvního poločasu...
Bohemia se povzbuzuje do dalších bojů, hráči se chválí za pěkné akce.

32. Terron Bozi
Soupeř vstoupil do druhé půle aktivněji.
33. Dan Riedl
Dan namířil na branku soupeře dalekonosnou dělovku. Brankář si s ní však celkem bez problémů poradil.
37. Přečíslení
Petr Havelka svou zbrklou přihrávkou kazí narážečku s Honzou Šternerem.
40. Nebezpečná standardka
Martin Havelka fauloval soupeře před vápnem Bohemie. V následné standardce pak vše napravil, protože ji "koupil" ve zdi.
44. Gól soupeře: 2:1
Útočník soupeře se prosadil u pravé lajny a přes Petra Havelku prostřelil i Petra Kubáta.
46. Gól soupeře: 2:2
Prakticky celá obrana pouze sledovala počínání útočníka. Soupeř si snad poprvé v utkání přihrál a uspěl.
47. Martin Havelka
Martin se skvěle uvolnil a šel prakticky z poloviny hřiště sám na brankáře. Bohužel opět nedal. Vypadalo to, jako by neuměl vystřelit.
49. Martin Havelka
Opět se za pomoci Tomáše Chalupy dostal před vápno soupeře, proháčkoval se až ke střele ale zvolil tentokrát přihrávku, která nenašla adresáta.
50. Tvrdost
Utkání je již z obou stran nervózní. Bohemia tápe a hráči si začínají vyčítat přihrávky.
51. Umravnění kapitána
Michal Brabec a Petr Kubát okřikují kapitána.
52. Hádky na hřišti i střídačce
Na hřišti se (celkem oprávněně) chytl Martin Havelka se sudím. Na střídačce se okřikuje Tomáš Chalupa s Danem Riedlem. Michal Brabec okřikuje celou střídačku.
55. Martin Zeman
Martin si vzal slovo a okřil pro změnu Brabce, protože nestřídal.
56. Penalta
Rozhodčí odpískal po faulu soupeře penaltu. Sudí byl poté inzultován a utkání končí. Následně vtrhl na hřiště fanoušek soupeře a vrhal se na rozhodčího. Bohemia brání rozhodčího jak může.

Detailnější popis poslední minuty:
Sudí vstoupil na hrací plochu a nesměle nařídil penaltu. Míč si Bohemia postavila na značku pokutového kopu a probíhala porada ohledně exekutora. Soupeři začalo pomalu docházet, že se penalta opravdu bude kopat. Začaly pracovat emoce, padlo několik ostrých slov a hráči se srotili do hloučku kolem rozhodčího. Hráč. č. 15 z týmů AC Terron Bozi se ze střídačky rozeběhl, doběhl až k rozhodčímu a tvrdě jej srazil k zemi. Rozhodčí vstal a odebral se k postranní čáře, načež byl doběhnut hráčem. č. 3, který mu vytrhl z ruky zápis o kutkání, karty. Hráč č. 3 rozhodčího slovně urážel a získané artefakty zlostně zahodil.

Rozhodčího se již definitivně zmocnil strach o vlastní zdraví a vydal se na ústup. Hráči Bohemie neváhali a rozhodli se nastalou situaci řešit, vytvořili kolem rozhodčího obrannou linii. Hráč č. 3 si pak vše rozmyslel a zaujal neutrální postoj. V tuto chvíli si vzal slovo náhradní brankář soupeře, který se na utkání dostavil v civilu jako divák. Slovně urážel rozhodčího, během minuty se vyhecovaný "fanoušek" vyhecoval ke vstupu na hrací plochu. Po tomto vniknutí na trávník již "fanoušek" viděl pouze rudě a snažil se probít k rozhodčímu, kterého chtěl "zmlátit" a "rozbít mu držku", protože "si nic jiného nezaslouží". Naštěstí se hráčům Bohemie a zejména brankáři Kubátovi povedlo ubránit rozhodčího ač sami museli využít vlastních postav a hrubé síly.

Soupiska

    -

Góly

-

Karty

-

Muž zápasu

Honza byl jednoznačně nejnebezpečnějším hráčem týmu. Konečně se probudil a podařilo se mu zaskórovat + nastřelit tyč. Honza již dlouho čekal na svůj stý bod v dresu Bohemie, to se mu sice dnes povedlo, bohužel utkání bude pravděpodobně kontumováno což znamená, že rovněž interní statistiky Bohemie budou anulovány...

Počet zobrazení

Poslední zobrazení
První zobrazení

Počet zobrazení
Registrovaní: 0x
Celkem: 0x

Čtenáři
Registrovaní: 0
Celkem: 0

Facebook