Noční dravci  8
Bohemia  0

Komentář

To co jsme exkluzivně avizovali registrovaným uživatelům našeho webu již v sobotu dopoledne se v neděli večer stalo skutečností!

Honzík Šterner nedorazil k utkání z důvodu návštěvy atraktivního utkání 12. kola Gambrinus ligy ve kterém Sparta porazila úřadujícího mistra z Liberce 2:1.

Morálka týmu dostala považlivé trhliny. Již v pátek byl prostřednictvím SMS notifikace vyhlášen vyjímečný stav informující tým o nízkém počtu hráčů na utkání. Situace pak dále gradovala a došlo i na požadavek o mimořádné zařazení bodu o rozpuštění týmu na program blížíce se X. schůze. Vzhledem k tomu, že požadavek zadal sám předseda klubu, musí být tento na schůzi projednán.

Následně hráči dorazivší o několik minut později na sraz utkání odmítli, s odvoláním na nepřípustnou omluvu, složit pokuty do klubové kasy. Předseda však byl neoblomný a prohlásil, že pokuty musí být uhrazeny do 4.11.2012 včetně.

V minulém utkání jsme se přesvědčili, že utkání rozhodují i maličkosti, bohužel toto byla příliš velká věc na to, aby Bohemia opětovně uspěla s hrou na "pi.ku", byť ji rozšířila o další slůvko "Št.r.y".

Bohemia zahájila utkání v klasickém rozestavení 1-3-2 a dlouho držela bezbrankový stav, 0:0. Dravci měli navrch, dobře kombinovali, ale zatím končili na dobré obraně jistěné skvělým Kubim. Zhruba v 15. min. došlo k první gólové situaci, když dravci vymíchali poněkud statické roztyláky a ujali se vedení, 0:1.

O dvě minuty později však došlo k situaci, kdy byl Hafanovi odpískán faul po souboji tělo na tělo s "Pechym", jedním z robustěnjších z Dravců. Podle roztylských šlo o poněkud úzkostlivě odpískaný minifaul, který ale také mohl být odpískán přesně obráceně (pozn.red.: a Pechy by se nedivil...). O další dvě minuty dále došlo k mnohem evidentnějšímu faulu na hráče Bohemie v podobné pozice, sudího v dresu CCCP však situace nechala klidným, bohužel z protiakce Dravce zvýšili své vedení na 0:2.

Na hřišti se rozpoutal srpen 1968! Viz. invaze vojsk Varšavské smlouvy do Československa. (pozn.red.: Bulharsko, Maďarsko, NDR ani Polsko nebylo zastoupeno)

Velmi pěknou brejkovou příležitost měl Honza Levý ke kterému se dostal míč zhruba na půlící čáře poté co Bohemia zachytila rohový kop Dravců. Sólový nájezd na branku soupeře bohužel zakončil těsně vedle.

Hráči Bohemie následně ztratili koncentraci a nabídli Dravcům několik velmi pěkných příležitostí, ze kterých se jim podařilo dvakrát skórovat. Poločas tak skončil výsledkem 0:4.

První minuty druhého poločasu přinesly nejlepší část utkání ze strany Bohemie, která hrozila soupeři z velmi nebezpečných pozic. Bohemie několikrát precizně zakombinovala a vystřelila, měla šance ze standardních příležitostí, kde se zase vyznamenal brankář Dravců. Který úspěšně na brankové čáře likvidoval tečovaný přímý kop Dušana, vytahoval na roh nebezpečné střely Honzy Levého a několikrát skvěle zasáhl během nebezpečných rohových kopů Bohemie.

Poté se však Dravci vzpamatovali a po pohledných kombinacích zasadili Bohemii rozhodující ránu. Deset minut před koncem Bohemia prohrávala již 0:6!

Přesto roztylští sympaticky bojovali o čestý úspěch a šance rozhodně měli! Několikrát pálili těsně vedle, několikrát se vytáhl gólman, Dušan dokonce hlavou rozezvučel tyč nebo břevno...

Skóre však roztlo jen na straně Dravců a nakonec se zastavilo na 0:8. Což vypadá hrozivě a vlastně odpovídá rozložení sil na hřišti, ale i přesto si troufám tvrdit, že Bohemia bojovala, zahrála si fotbal, ale na soupeře, který byl dnes o dvě třídy lepší, neměla.

V pozápasových diskuzích se hráči shodli, že soupeř si postup zaslouží, protože byl nejlepší se kterým se v dosavadním průběhu sezony setkali.

Závěrem jen zbývá dodat, že dnes se od Bohemie body nečely, resp. byly by velkým překvapením. V tomto ohledu bude další kolo s týmem Sedm zbabělých B přeci jen "jiným" utkáním ze kterého by Bohemia určitě nerada odcházela s prázdnou.

Hlavu vzhůru borci, je potřeba makat a bojovat!

Soupiska

  • KapitánRiedl Dan
  • BrankářKubát Petr
  • Brabec Michal
  • Havelka Martin
  • Levý Jan
  • Mrozek Dušan
  • Tylinger Aleš

Góly

-

Karty

-

Muž zápasu

Kubát Petr

Kubát Petr

V jeho kůži bych nechtěl být, osmkrát lovil míč za svými zády. Z toho mnohokrát po totálním vyšochvání hráči soupeře. Přesto ani jeden ze soubojů nevzdal a vždy obětavě padal pod nohy Nočních dravců ve snaze brance zabránit. Dnes si také hodně zahrál nohama a musíme ocenit, že neudělal jedinou chybu, kterou by soupeři daroval šanci, spíše naopak několikrát skvěle zasáhl a týmu významnou měrou pomohl...

Počet zobrazení

Poslední zobrazení
První zobrazení

Počet zobrazení
Registrovaní: 0x
Celkem: 0x

Čtenáři
Registrovaní: 0
Celkem: 0

Facebook