Atomovej brouk B  0
Bohemia  4

Komentář

Pražačka je pro Bohemii snad jedno z nejhorších hřišť v Práglu. Na těchto úzkých "nudlích" se velmi špatně kombinuje a skvěle betonuje. Tedy pokud nejste o dvě třídy lepší a rychlejší než soupeř...

Pražačka má však blahodárný vliv na klubovou kasu. Modré zóny udělaly své a do kasy připlulo Kč 150,- od Dudánka, který přivezl Álu a od Levase, kde to zavánělo pětikilíčkem a zlí jazykové se domnívali "že určitě stepuje na Tempu"...

Levas sice jen tak tak stihl první střídání (a to soupeř 100% využil 15ti minutovou čekací dobu), ale nástup měl rychlý! Šel do souboje "na dlouhou" nohu, byl u míče o chlup dříve a míč odpálil, soupeř ale nestihl svou nohu stáhnout a Honzíka trefil podrážkou na koleno. Několik minut se nehrálo, soupeř se bránil, že do souboje šli "oba stejně", ale faktem je, že Levasovi se koleno ihned zbarvilo, zatímco podrážka soupeře nedoznala výraznějších změn.

Mužem dne byl Hafan, který při derby okoukal a precizně nacvičil několik Hubáčkových triků. Né že by ostatní občas soupeři nenamazali, ale co předváděl Hafi hraničilo s online sázkou na vysoký počet gólů v utkání...

Hra v první půli neměla příliš velký spád, po několika minutách bylo jasné, že Brouci nemají takovou kvalitu jako např. Šroťáci z prvního kola a tudíž se jen čekalo na to kdy se "urve" někdo z dvojice Hafan-Brůbr jr. a připraví první branku utkání.

Bohemia se úvodního gólu dočkala zhruba ve 20. min., kdy se po pěkné kombinaci dostal do střelecké příležitost Brůbr jr., ale překvapivě vybídl ke skórování kapitána Dáňu, který se v "Lafatovské" pozici nemýlil a otevřel skóre, 1:0!

Nudu zbytku prvního poločasu proťal pouze skvěle hlavičkující Brouk, který sice gól nedal, ale dvakrát velmi nebezpečně zahrozil. Na druhé straně pak předvedl kvalitní hru hlavou Bróňa, který orazítkoval břevno.

Šlo již o Dáňův pátý vítězný gól, nepotvrdilo se tudíž jeho tvrzení, že jde o první takový zářez na jeho kontě. Do konce poločasu již byli oba týmy neplodné a tak si Bohemia o pauze užívala nejhubenější možné vedení.

Druhý poločas byl soubojem o přidání pojistky v podobě druhého gólu Bohemie a prvního gólu Brouků znamenající vyrovnání.

Relativně dlouhé minuty měla hra stejný obrázek, Bohemia nakopávala dopředu, tam ztratila, následně se o akci pokusil soupeř, nedostal se však daleko, Bohemia mu míč odebrala, pokusila se o akci, kterou zakončila, ale gól nevsítila. Semtam se k šanci prodral i soupeř, případně mu ji nabídl Hubáček, ale Kubi si se vším poradil.

Finální rozuzlení zápasu přinesla individuální akce Juniora, který se uvolnil, vypálil, brácha ve vápně lehce tečoval a míč se třepotal v síti, 2:0!

Atomovej brouk následně otevřel hru, což byla voda na mlýn Bohemie, které hra na brejky vyhovuje.

Brouci sice měli šance, kopali několik nebezpečných rohů, ale to vše za cenu velkého rizika v defenzívě, které Bohemia trestala. Nejprve Hubáček odebral Broukům míč a vyslal do brejku Juniora, který v nájezdu na brankáře uspěl, 3:0!

V samotném závěru skóroval Junior po asistenci Šternyho podruhé a uzavřel tak skóre utkání na stavu 4:0!

Bohemia p..o!

Držíme neprůstřelnost již 120min., gólový průměr držíme na 3,5 gólu na utkání! Nicméně v příštím kole nás čeká extra těžký soupeř...

Dle klubových statistik jsme jen jednou drželi čisté konto více než dva zápasy v řadě (kontumace se nepočítají) a to v sezóně 2004 Jaro kdy to byly 3 utkání:

2004-05-15 - Bez názvu - 4:0
2004-05-08 - Alej FK A - 6:0
2004-04-24 - A - klub 90 - 7:0

Junior vsítil svůj 150. gól
Brába zaznamenal 150. kanadský bod
Šterny zaznamenal 120. kanadský bod
Kubi vychytal svou 20. nulu
Hubáček odehrál své 150. utkání za Bohemii
Dáňovi chybí 2 kanadské body do klubu ligových kanaďanů

Závěrem ještě přehled nejúspěšnějších vstupů do sezóny po dvou odehraných kolech (vše jsou sezóny započaté dvěmi vítězstvími):

2008 Jaro 5.H (24:3)
2008 Podzim 4.F (15:0)
2003 Podzim 5.I (15:4)
2009 Podzim 3.D (11:1)
2012 Jaro 4.E (9:1)
2013 Jaro 4.F (7:0)
2000 Podzim 8.M (7:3)
2010 Podzim 3.D (7:3)
2005 Jaro 4.D (6:3)
2002 Jaro 7.I (5:2)

Soupiska

  • KapitánRiedl Dan
  • BrankářKubát Petr
  • Brabec Michal
  • Brabec Tomáš
  • Chalupa Tomáš
  • Havelka Martin
  • Levý Jan
  • Mrozek Dušan
  • Šterner Jan
  • Tylinger Aleš

Góly

1:0 - Riedl (Brabec T.)
2:0 - Brabec M. (Brabec T.)
3:0 - Brabec T. (Havelka M.)
4:0 - Brabec T. (Šterner J.)

Karty

-

Muž zápasu

Brabec Tomáš

Brabec Tomáš

Tomáš byl u všech gólů, přesto v této anketě jen těsně porazil Bróňu a zejména pak neprůstřelného Kubiho!

Nejdůležitějším počinem byla příprava prvního gólu pro kápa v prvním poločase. Druhým, neméně důležitým krokem, pojistka na 2:0. Zbytek byla odměna v závěru utkání.

Tomáš má našlápnuto k další (byla by to již 4.) dvacetibodové sezóně, nicméně ohlásil možnou neúčast na dalším utkání, tak uvidíme...

Počet zobrazení

Poslední zobrazení
První zobrazení

Počet zobrazení
Registrovaní: 0x
Celkem: 0x

Čtenáři
Registrovaní: 0
Celkem: 0

Facebook