Bohemia  1
Vysočany B  3

Komentář

Soupeřem ve 3. kole byl Sokol Vysočany B. S tímto soupeřem se Bohemia utkala v posledním kole jarní sezóny a celkem s přehledem zvítězila 6:2, navíc hrála na svém domácím hřišti, tudíž nálada na srazu byla pozitivní. Kádr Bohemie doplnili minule chybějící Martin Zeman a Aleš Tylinger, chyběli Honza Šterner (pracovní povinnosti) a Martin Havelka, který pykal za červenou kartu z minulého zápasu.

První poločas mnoho fotbalové krásy nepřinesl. Oba týmy hrály převážně ze zajištěných obran, kdy více práce měl Kubi. Ze strany Bohemie si vybavuju snad jen dvě pumelice, které opět vyslal Junior a jeden brejk, když se přes dva hráče Vysočan prosadil Junior a kolmicí hledal v dobré pozici nabíhajícího Pavla, který však na přihrávku nedosáhl. Bohemia se tentokráte uchýlila k nakopávaným balónům, které se snažil sklepávat Prcek, ovšem jeho spoluhráči de facto pouze stáli na místě a sledovali jeho počínání, místo aby se snažili nabíhat na tyto přihrávky.

V poločasové přestávce se Bohemia nadále nabádala ke hře ze zajištěné obrany, jsa si vědoma toho, že nehraje Minerál, který umí zakládat brejkové situace a Junior je po většinu zápasu utopen na pozici posledního.

Druhý poločas se hrál v podstatě stejně jako ten první. Zdálo se, že kdo dá první gól, vyhraje. Roztylští se začali osmělovat a své střelecké pokusy vytáhli Prcek a Brába, ovšem vždy se jednalo o střely přes bránícího Sokola. Pěknou šanci měl Broňa, který si při autovém vhazování zaběhl za obranu, ale svou střelu z výskoku namířil mimo tři tyče soupeřovy branky. Asi ve 45 minutě dochází na straně Roztyl ke ztrátě míč na půlce, propadnutí obrany a rychlému kontru Vysočan, který Sokol zakončuje v podstatě do prázdné brány 0:1.

O pět minut později chybuje v blízkosti své branky Brába, který místo aby odražený balón odmáznul, zkouší si přehodit soupeře, což se mu ovšem nedaří i za cenu hokejového faulu kolenem soupeře do Brábova stehna. Z následné střely Kubi inkasuje podruhé. Detailní popis tohoto gólu není k dispozici, neboť autor těchto řádků ležel v té době hubou zabořený do gumy pokrývající něco, co si kdysi říkalo hřištěm s umělou trávou třetí generace.

Bohemia se vrhla do útoku, učinila změnu v podobě stažení Prcka do obrany a vysunutím Juniora. Zde si dovolím poznámku, že to byl určitě dobrý nápad, nicméně by možná bylo lepší, kdyby se do obrany stáhnul jiný z útočníků a na hrotu byli jak Prcek, tak Junior.

Nicméně z tlaku Bohemie se zrodil kontaktní gól, když 5 minut před koncem Junior zády k soupeřově brance zpětnou nahrávkou nalil Broňovi, který technickou střelou uklidil balón do sítě. Ani u tohoto gólu není úplně přesný popis, neboť autor tohoto článku v té době zmíral po obdrženém koňaru v nedalekém lesíku. Bohemia poté již hru zcela otevřela a tak minutu před koncem, po další chybě v rozehrávce a přečíslení obrany, inkasuje již rozhodující třetí gól střelou z bezprostřední blízkosti pod břevno.

Opět jsme se přesvědčili, že hrát s nebo bez Hafana je na nás znát, Junior to sám neutáhne a další hráč do kombinace Dušan, se momentálně trápí se svým novým klubem, který mimochodem včera po třetí prohrál. Dostat tři góly není tak zlé, pokud jich ale šest dáme, na což v plné síle, podle mě, máme.

Soupeř nebyl lepší, ovšem uměl potrestat individuální chyby a sám se jich vyvarovat.

Soupiska

  • KapitánRiedl Dan
  • BrankářKubát Petr
  • Brabec Michal
  • Brabec Tomáš
  • Chalupa Tomáš
  • Malý Jan
  • Schiller Pavel
  • Tylinger Aleš
  • Zeman Martin

Góly

1:2 - Chalupa (Brabec T.)

Karty

-

Muž zápasu

Brabec Tomáš

Brabec Tomáš

Žádný komentář k nejlepšímu hráči asi nebude, neb MiB nic neposlal.

Zřejmě v tom lesíku umrel...

Počet zobrazení

Poslední zobrazení
První zobrazení

Počet zobrazení
Registrovaní: 0x
Celkem: 0x

Čtenáři
Registrovaní: 0
Celkem: 0

Facebook