Bohemia  3
Atomovej brouk B  11

Komentář

Broňa: Čus , tak druhej poločas byl opravdu strašidelnej, ještě že už si na to nemohl koukat ... fotka nevyšla ani jedna, všecko děsně rozmazaná mazanice, ale vzhledem k výsledku to snad ani nevadí.

MiB: Páté kolo přineslo 4.největší debakl v historii Bohemie. Potřetí jsme prohráli o 8 gólů, jednou dokonce o 9.

Na utkání se Bohemia dostavila téměř v plném počtu, chyběl pouze Honzík Šternerů, tedy se čtyřmi kusy na střídání. Pozice hráčů byly určeny následovně: v bráně samozřejmě Kubi, jeho svatyni měli bránit Hafan, Brońa, Zemča, Pavel a Brába, o střílení branek se měli starat Dan, Junior, Prcek a Aleš. Všimněte si použití slova „měli“

Úvod zápasu začal vzájemným oťukáváním, nicméně ve svižnému tempu a čekalo se, kdo udělá první chybu. Tu udělala Bohemie a dodejme, že záhy vyrobila další dvě a prohrávala 0:3. Jednalo se o individuální chyby, žádná pracně vybudovaná šance soupeře. Zároveň ještě dodejme, že úplně stejný průběh měl i náš minulý zápas…, jako by nám v chladném počasí a za umělého osvětlení trvalo déle, než se rozkoukáme. Závěr prvního poločasu přinesl záchvěv naděje, když si Junior vyměnil balon se Zemčou a ne moc prudkou střelou béčkem zaskočil gólmana soupeře, který však měl zakrytý výhled – 1:3

Poločasová pauza se nesla v duchu vzájemného hecování a nabádáním se neinkasovat v druhé půli gól a naopak vstřelit kontaktní. Bohužel se však stal opak a Bohemia kapitulovala po čtvrté.

Nemá smysl dál popisovat děj následného průběhu. Za prvé jsem to vytěsnil a za druhé to nemá smysl. Snad jen, že soupeř do čeho kopnul, to mu tam spadlo – ztráta balonu na půlce, přečíslení Brouků a následné vyšachování obrany Roztyl… Brouk si nechtěně narazí o obránce Roztyl a vstřelí gól… Brouk vystřelí skrz obránce Roztyl, tomu balón proletí mezi nohama, ale stačí se o ně otřít a změnit směr tak, aby opět mezi nohama Kubiho zapadl do sítě…

Nyní si dovolím pár svých postřehů k současné situaci.

NEBĚHÁME…, jeden je u balonu a ostatní čtyři na place většinou stojí (stejně jako ty na střídačce) a jen ho sledují, co udělá. Pánové, nechci nikomu sahat do svědomí, ale troufnu si tvrdit, že pro většinu z Vás je těch několik nedělních popoběhnutí jediným pohybem za celý týden. To si, myslím, při našem rostoucím věku a odcházející kondici, nestačí. Nebo možná jo, v 7. lize.

Dále, a to si myslím, že je horší, se vytrácí duch kamarádství…nějak to tak pociťuju. Fajn, že většinou dodržujeme příchod na hřiště s 15.minutovým předstihem, že kdo se zpozdí, bez keců vytáhne 50, jenomže na srazu se v rychlosti pořeší jak si to zas ta rudá bída koupila, jak zas sešívaní pláčou, případně kdo kam koho poveze či kdo se kde ožral. Fajn, že po zápase zvolíme nejlepšího hráče, ale stejně se pak rozutečem a vidíme se až další neděli a celý cyklus se opakuje. V autě mi Junior vyprávěl, že minulý týden šel do sprchy s Hafanem a Prckem, ale protože snad byly plný nebo co, tak si dali jedno v hospodě a probrali zápas.

Chápu, že hrajeme dost pozdě (možná by nebylo od věci zkusit dohodnout termín na 17,30), ale ta chvilka před a po zápase v neděli a jedna akce v prosinci, je málo. Proč se někdy nedomluvit na pátku, nebo jiným dnu a nezajít pokecat, vyříkat si věci, na pivko. Myslím, že pět, šest lidí by se určitě sešlo.

Předpokládám, že pikantnost příštího zápasu nemusím zmiňovat, snad jen tedy, že máme zajímavou příležitost odrazit se ode dna.

Výtah ze statistik:

Bohemia obdržela více než 10 branek jen 3x v historii:

  • 2013-10-06 Atomovej brouk B 3:11
  • 2010-09-05 Úderka Žižkov junioři 8:14
  • 2007-05-12 Demoliční četa 2:11

O 8 a více branek prohrála Bohemia je 4x v historii:

  • 2013-10-06 Atomovej brouk B 3:11
  • 2012-10-28 Noční dravci 0:8
  • 2009-09-20 Botič FC 1:9
  • 2007-05-12 Demoliční četa 2:11

Soupiska

  • KapitánRiedl Dan
  • BrankářKubát Petr
  • Brabec Michal
  • Brabec Tomáš
  • Chalupa Tomáš
  • Havelka Martin
  • Malý Jan
  • Schiller Pavel
  • Tylinger Aleš
  • Zeman Martin

Góly

1:3 - Brabec T. (Zeman)
2:7 - Brabec T.
3:10 - Brabec M. (Zeman)

Karty

-

Muž zápasu

Brabec Michal

Brabec Michal

Při prvním gólu Bohemie clonil brankáři soupeře, druhý zařídil svým důrazem v pokutovém území, kdy se po faulu na něj kopala penalta a třetí přidal sám střelou z otočky. To vše z pozice obránce - netroufáme si domýšlet, co všechno by tenhle kluk dokázal na hrotu.

Počet zobrazení

Poslední zobrazení
První zobrazení

Počet zobrazení
Registrovaní: 0x
Celkem: 0x

Čtenáři
Registrovaní: 0
Celkem: 0

Facebook