Bamboocha  9
Bohemia  4

Komentář

Bohemii čekal ve třetím kole nevyzpytatelný soupeř Bamboocha City, tým ve kterém dvě sezóny hostoval Dudu, tým hračičků, který moc nebrání a sází především na to, že vstřelí více branek než soupeř. Tedy pokud se vůbec sejde v dostatečném počtu.

Na sraz dorazil o chlup později Pavel a opět vzorně odevzdal padesátku do klubové kasy. Kapitán Dáňa musí být nadšený z toho jak snadno se letos pokuty vybírají.

Utkání začalo pro Roztyly přímo tragicky. Prakticky ihned po rozehrání namazal Hafan soupeři a ten po krásné kombinaci vstřelil úvodní gól, když se trefil Tomáš, 0:1. Za další tři minuty došlo k podobné situaci a Tomáš opět nezaváhal 0:2.

Bohemia sepla až po deseti minutách, kdy se vrátila do zápasu a začala si připravovat šance. První branku hostí vstřelil Junior po přihrávce Pavla, 1:2. Do konce poločasu se hrál velmi vyrovnaný fotbal s množstvím šancí na obou stranách. Skoro to vypadalo jako by si obrany dnes vzaly volno.

Po jednom z perfektních pasů Kubiho se míč dostal až k Broňovi, který jej pár metrů za polovinou hřiště poslal obloučkem přes brankáře Bamboochi až do sítě, srovnáno, 2:2. To byla jednoznačně nejhezčí branka utkání na kterou celý soupeřům tým jen hleděl s otevřenou pusou.

Bohužel v závěru prvního poločasu Bamboocha prokázala kombinační kvalitu a opět se vrátila do vedení, 2:3. Za tohoto stavu se také "šlo do kabin". O přestávce si sypal popel na hlavu Hafan, který daroval soupeři dva góly, celkově se však tým burcoval, protože šancí měl na dva zápasy, jen je proměnit. Bamboocha měla skvělý úvod, pak ale šetřila pohybem a Bohemii se podařilo srovnat krok, bohužel v závěru poločasu se velmi produktivní soupeř ujal jednobrankového vedení. Bohemia stáhla Brábu do obrany a na hrot vyslala Juniora, od kterého si slibovala větší střeleckou úspěšnost.

Druhý poločas začal naprosto identicky jako ten první. Bohemia velmi rychle, po zbytečných chybách v rozehrávce, dvakrát inkasovala a skóre utkání začalo hrozivě narůstat, 2:5.

Bamboocha, vědoma si svého náskoku, mírně polevila a přestala běhat. Bohemia si vytvořila několik skvělých příležitostí, bohužel ve všech selhala. Bamboocha pokračovala ve hře na brejky a náramně se jí dařilo, vstřelila další dvě branky a utkání definitivně rozhodla, 2:7.

Bohemia začala hrát o všechno, již neměla co ztratit. A konečně se také začala prosazovat střelecky. Nejprve skóroval Robocop, který po křižné přihrávce Dušana z pravého křídla protlačil míč pod padajícím Martinem, 3:7. V zápětí se trefil Junior, který za obranou soupeře doběhl odkop od vlastní bránou a nekompromisní ranou rozvlnil síť, 4:7.

Na chvíli to vypadalo, že by Bohemia mohla závěr utkání ještě zdramatizovat, zejména pak po rohovém kopu při kterém Dudu předskočil zoufalého Šejbu, ale nedokázal míč usměrnit mezi tři tyče. Bamboocha nakonec drama odmítla dalšími dvěma trefami a stanovila výsledek utkání na hrozivých 4:9.

Poslední minuty byly z pohledu Bohemie značně emotivní, hráči se dohadovali zejména s rozhodčím, který utkání moc nezvládl. Nakonec ale Bohemia musela přiznat, že o konečném výsledku rozhodly individuální chyby na její straně a tradičně nízká střelecká produktivita.

Sportovně musíme přiznat, že i Bamboocha byla o třídu lepší a zaslouženě vyhrála velkým rozdílem.

Druhé utkání, druhý debakl. Bohemia bude mít co dělat aby se v soutěži udržela.

Soupiska

  • KapitánRiedl Dan
  • BrankářKubát Petr
  • Brabec Michal
  • Brabec Tomáš
  • Chalupa Tomáš
  • Havelka Martin
  • Malý Jan
  • Mrozek Dušan
  • Schiller Pavel

Góly

1:2 - Brabec T. (Schiller)
2:2 - Chalupa (Kubát)
3:7 - Malý (Mrozek D.)
4:7 - Brabec T. (Mrozek D.)

Karty

-

Muž zápasu

Kubát Petr

Kubát Petr

Petr si dnes rozhodně zachytal a jeho výkon byl zcela jistě nadstandardní.

Bohužel týmu se nedaří herně ani střelecky, tak začínáme mít pocit, že tuto anketu dostává jen jako mírnou náplast za psychickou újmu...

Počet zobrazení

Poslední zobrazení
První zobrazení

Počet zobrazení
Registrovaní: 0x
Celkem: 0x

Čtenáři
Registrovaní: 0
Celkem: 0

Facebook