Splašený kozy  0
Bohemia  4

Komentář

Sraz na utkání byl trapně "standardní". Vždy když se hraje mimo domácí hřiště a zejména pak mimo standardních 18:45, dojde k nějakému problému. Nejinak tomu bylo i dnes, výrazná část mužstva dorazila na hřiště po stanoveném termínu, jeden kousek dokonce dorazil na Mikulovku a hrozně se divil...

"Nechutná anarchie, za kapitána Daniela tohle nebylo..." komentoval situaci jeden z hráčů. Těsně před utkáním vedoucí mužstva (Dáňa) avizoval, že po skončení bude mít řeč.

Zápas začal výborně, soupeř vypadal hodně fotbalově, nízký věkový průměr, technicky šikovní hráči, dostatečná tvrdost i agresivita, vyhlídky nebyly moc růžové. Pražačka je úzké hřiště s velmi tvrdým povrchem, když se k tomu přičte předzápasová sněžná bouře, vyjde z toho poměrně rychlý a těžký terén, který nahrával jednoduchosti.

A právě v jednoduchosti Bohemia exceluje! Kozy se snažily hrát kombinační fotbal, což se jim nedařilo, míče jim uskakovaly, obránci je rychle dojížděli a dostávali pod tlak. Často byla hra kvůli všemožným šprajcům a odrazům nevyspitatelná, prakticky nikomu se nedařilo delší vedení/držení míče.

Kozy si v prvním poločase nevytvořily žádnou příležitost, která by stála za zmínku, důvodem byla přílišná komplikovanost v rozehrávce, případně nepřesnosti ve finální fázi. Zato Bohemia mělo poměrně dost šancí, dvakrát skončily její střely na tyči. Roztylští hráli jednoduše, zezadu nakopávané míče, sklepnutí na druhou vlnu, střelba. Případně jednoduchá kombinace přes celé hřiště na dvě až tři přihrávky.

Větší aktivita přinesla Bohemii ovoce ve 25. min. utkání, kdy se po přihrávce Juniora poprvé prosadil Robocop, 0:1.

V prvním poločase již další branka nepadla. Bohemia měla navrch, ale jednobrankový náskok v malé kopané nic neznamená, navíc soupeř měl individuální kvalitu, zápas byl stále otevřený.

Druhý poločas zahájila sestava "B" týmu, naštěstí během dvou minut částečně prostřídala a pustila na hřiště obávané snipery. Ve 33. min. napřáhl ze střední vzdálenosti svou levačku Dušan a hrozivým projektilem trefil jesle Robocopa, který míč mírně tečoval a poslal jej tak za záda plašana v bráně, 0:2.

O čtyři minuty později, tedy ve 37. min. Bohemia opět centruje do vápna koz. Neohrožený bojovník Brůbr zde podstupuje souboj s obráncem a vyběhnuvším brankářem, který zázračně zády vyhrává a míč nekompromisně míří do sítě, nikdo jej již nemůže zastavit. V tom ale jako když do Dušana vstřelí, neuvěřitelně zrychlí, míč doběhne na brankové čáře a napálí jej do sítě, 0:3. Brůbr nevěřícně zíra a sípavým hlasem utrousil: "no to si děláš prd..".

Bylo rozhodnuto!

Bohemia pokračovala ve skvělé hře a nad psychicky zlomeným soupeřem dominovala, dokonce nastřelila další dvě tyče. Žádné lehké teče, obrovké pumelice, které pěkně rozezvučeli celou brankovou konstrukci. Mírný rozruch v řadách Bohemie vyvolalo zranění Šternyho, který si v bráně narazil záda v kříži. Popírá to veškerou logiku, ale obstřik to "spravil". Dost možná ale jen odvedl jeho pozornost k popálenině, která se mu ve stejném místě objevila po zásahu našeho lékaře.

Finální podobu dal výsledku Junior, který v brejkové situaci proběhl 3/4 hřiště a nekomprmisně poslal míč přízemní střelou za levou tyč, 0:4. Zápas skončil jasným vítězstvím lepšího týmu.

Velký dík a uznání patří rozhodčím, kteří vystupovali velmi jistě a rozhodně, skvělý výkon!

Po utkání dostal prostor Daniel, který vyfénoval všechny opozdilce a vybral všechny pokuty... přesně dle sazebníku :o)

Soupiska

  • KapitánBrabec Michal
  • BrankářŠterner Jan
  • Brabec Tomáš
  • Chalupa Tomáš
  • Havelka Martin
  • Malý Jan
  • Mrozek Dušan
  • Schiller Pavel
  • Tylinger Aleš

Góly

1:0 - Malý (Brabec T.)
2:0 - Malý (Mrozek D.)
3:0 - Mrozek D. (Brabec M.)
4:0 - Brabec T. (Chalupa)

Karty

-

Muž zápasu

Malý Jan

Malý Jan

Jednoznačně nejlepší zápas, který za Bohemii odehrál.

Trpělivě sklepával míče na spoluhráče, podstoupil hromadu soubojů s obránci a měl taky konečně trochu toho štěstíčka, když se mu povedlo dvěma góly rozhodnout vyrovnaný zápas.

Skoro to vypadalo, jakoby Bohemia konečně pochopila v čem tkví jeho síla a začala jí naplno využívat.

Jen tak dál!

Počet zobrazení

Poslední zobrazení
První zobrazení

Počet zobrazení
Registrovaní: 0x
Celkem: 0x

Čtenáři
Registrovaní: 0
Celkem: 0

Facebook