Bohemia  4
Šotgani  0

Komentář

Dnes snad nikdo nepřišel pozdě! Důrazná domluva po minulém utkání tak zřejmě dopadla na úrodnou půdu.

Bohemia vstoupila do utkání výborně, v obraně byla silná, jistá a tvrdá. V útoku si od počátku vytvářela šance.

K utkání nenastoupil popíjející vedoucí mužstva Dáňa, zraněný Pavel a pracující Kubi. Mezi tři tyče se tak postavil Šterny, a to bylo dobře! Mírně zarážející byl kvalitativní přetlak v obraně, Dáňa totiž nechal největší hvězdy hrát spolu v obranné formaci, čímž jim významně redukoval jejich "ice time", pět až šet fyzicky velmi zdatných hráčů se tak pralo o tři fleky! Nepochopitelný zkrat...

Trošku nečekaně se na utkání dostavila i historicky nejčastější fanynka Nikola, přítelkyně Juniora, její roli však všichni brzy pochopili. Bratři Brabcové totiž utkání drželi pevně ve svých rukou a to jak na hřišti, tak v zákulisí.

Daniel z pozice vedoucího mužstva rozdělil mančaft, obstaral nezbytnout administrativu a šlo se na věc.

Bohemia od úvodních vteřin kousala a šla jednoznačně za prvním gólem. Brokovnice sotva stíhaly a všude byly o hlaveň později. Bohemia svou snahu brzy korunovala úvodním gólem poté co Brába našel Juniora, který měl svůj den a nemýlil se, 1:0.

Šotgani však měli dostatek kvalitních individualit a začali kousat. Zadní řady Bohemie ale pracovaly bezchybně a veškeré snahy o zteč branky blokovaly, největší hvězdou v této činnosti byl jako vždy Hafan.

Když už to vypadalo, že Bohemia další gól nepřidá a ke slovu se končeně dostanou Šotgani, tak se k míči dostal Hafan, který po individální akci našel Brábu pro kterého nebyl problém zasunout, 2:0.

Ve zbytku prvního poločasu měla Bohemia navrch, až v posledních dvou až třech minutách polevila a soupeř se dostal k šancím. Ta největší skončila na břevně, poté, co útočník Šotganů rukama odstrčil Hafana před výskokem a poté hlavičkou ve výskoku prodloužil míč přes Šternyho až na zmíněné břevno. Sudí sice faul nepískali, ale vševidoucí vše viděl a učinil spravedlnosti za dost.

Během poločasové pauzy si dala Bohemia náročný kruhový trénink na zapůjčených TRX Army setech během kterého popíjela energetický nápoj Cocaine. Vše v rámci reklamní kampaně společnosti Redux Beverages na pomoc líným a obézním dětem.

Druhý poločas začal velmi dobře, Bohemia tlačila a dařilo se jí dostávat se do šancí.

Vcelku záhy se prosadil nejproduktivnější muž sezóny Junior, který po přihrávce Zemči rozvlnil síť potřetí, 3:0.

Vše vypadalo jednoznačně, výsledek zápasu byl otázkou skóre a začalo se po dlouhé době hrát tzv. "na body". Což není nic jiného, než lakomá hra bez střídání s cílem získat co nejvíce plusových (kanadských) bodů do tabulky produktivity. Najednou někteří přestali střídat, začali více riskovat a pracovat jen směrem dopředu. Netrvalo dlouho a na hřiště se vkradla nervozita, hráči se začali osočovat a vzájemně obviňovat...

Přesně čas ve kterém měl zasáhnout dlouholetý předseda. Ten se však oddával zcela jiným radovánkám a vývoj utkání moc detailně nesledoval.

Šotgani najednou ovládli celé utkání a dominovali. Není se čemu divit, B-tým vedený bratry Brabcovými odmítal střídat a odpočatý A-tým jen nevěřícně čekal na střídačce. Nudící se Aleš s Dušanem a Honzou Malým si vzájemně ukazovali svá zranění z minulých utkání, sekundující Zemča jen zíral na mohutné podlitiny...

Šotgani však své šance nevyužili a to zejména díky Šternymu, který byl nepřekonatelný! A když už byl překonán zasáhl Bůh!

Upřímně řečeno, Bůh neexistuje, byl to Mrozek, který fantastickým zákrokem zaskočil za Šternyho. Šterny pak o několik chvil pozděli lapil penaltu což definitivně rozhodlo o výsledku utkání.

Bohemia si již pak jen se soupeřem hrála a konečný výsledek byl jen otázkou skóre.

Poslední gól utkání vstřelil Junior svou pravačkou. Bohemia zahrávala standardní situaci z velmi dobré vzdálenosti, Brába přiťukl míč bráchovi trochu nešťastně na pravou nohu, ale právě to mělo pravděpodobně největší zásluhu na celém gólu, protože Junior byl nucen hledat technickou variantu zakončení a střelou placírkou po zemi vstřelil poslední gól utkání, 4:0.

Děkujeme Šotganům za utkání odehrané ve stylu fair-play.

Děkujeme rozhodčím za bezchybný výkon a citlivý přístup.

 

Bohemia Forever!

Soupiska

  • KapitánBrabec Michal
  • BrankářŠterner Jan
  • Brabec Tomáš
  • Chalupa Tomáš
  • Havelka Martin
  • Malý Jan
  • Mrozek Dušan
  • Tylinger Aleš
  • Zeman Martin

Góly

1:0 - Brabec T. (Brabec M.)
2:0 - Brabec M. (Havelka M.)
3:0 - Brabec T. (Zeman)
4:0 - Brabec T. (Brabec M.)

Karty

-

Muž zápasu

Šterner Jan

Šterner Jan

Bohemia se v prvním kole trochu hledala, ale v závěru převedla neskutečný obrat. Od druhého kola, ale předvádí suverénní výkony se skvělou obranou a fantastickým gólmanem.

Naposledy udržela Bohemia dvě po sobě jdoucí čistá konta v roce 2013 (4.F liga, Jaro 2013, 7.4. - Šrot FC 3:0, 14.4. - Atomovej brouk B 4:0, oba zápasy odchytal Petr Kubát)

Ve všech třech utkání zanechali výraznou stopu bratři z Augustinky, nicméně v posledních dvou utkáních jim velmi zdatně sekundoval Šterny, který udržel dvě čistá konta.

Šternyho úspěch umocňuje kvalita soupeřů a vývoj posledních utkání. Byť poslední dva výsledky hovoří jednoznačně, vývoj utkání tak jednoznačný nebyl a dalo by se hovořit i o krutých výsledcích pro soupeře Bohemie.

Bohemii v klíčových chvílích držel Šterny, soupeři šance měli, to si musíme přiznat a kdyby je využili, bůhví jak by výsledky vypadaly...

Dnes Šterny zářil zejména v druhém poločase kdy opět dlouho nestřídal B-tým vedený bratry Brabcovými, tam měl Honza skutečně hodně práce. Nejvíce však zazářil když zlikvidoval šotganskou penaltu!

Počet zobrazení

Poslední zobrazení
První zobrazení

Počet zobrazení
Registrovaní: 0x
Celkem: 0x

Čtenáři
Registrovaní: 0
Celkem: 0

Facebook