Po několika letech si Bohemia Roztyly opět zahraje tradiční turnaj na JM. Začátek turnaje je naplánovaný na 24.5.2008 14:00, celý by se měl odehrát ještě tentýž den. Velká účast hráčů dává naději na zisk první letošní trofeje. Bohužel turnaje se kromě Bohemie účastní pouze další čtyři týmy...

Pro úplnost přikládám průběh turnaje:

Na turnaji jsme byli evidentně nejstarším mužstvem. Mírně rozhození z ostatních účastníků a systému turnaje jsme nastoupili k prvnímu sedmiminutovému "mači" a prohráli jej 0:1. 400 sekund jsme hráli před brankou soupeře, gól jsme však nevstřelili.

Jelikož bylo devět týmů rozděleno do dvou skupin po čtyřech resp. pěti byla první prohra fatálním selháním. Po dalších výsledcích 3:0, 4:0 a 3:0 čekala Bohemia na ostatní výsledky. Bohužel skončila o skóre druhá a čekal jí pouze souboj o bronz, který rovněž s přehledem vyhrála 3:0. Celý turnaj pak vyhrál tým, který Bohemii v prvním zápase přešťastně porazil. Celková úroveň turnaje byla velmi mizerná, svou případnou účast na dalších ročnících si budeme muset pořádně rozmyslet.

Klíčová slova

Počet zobrazení

Poslední zobrazení
První zobrazení

Počet zobrazení
Registrovaní: 0x
Celkem: 0x

Čtenáři
Registrovaní: 0
Celkem: 0

Facebook

"Hafan" je tatínek!
Po-sezonní hodnocení Podzim 2015

Po-sezonní hodnocení Podzim 2015
Po-sezonní hodnocení Podzim 2015...
Neděle 8. Listopad 2015, 12:49