Hosthunters  7
Bohemia  0

Komentář

Utkání pro mě začalo kouzelně, již v 10:51 mi píše Míša Brabců, že jeho bráška nedorazí, páč nepostřehl, že meze jsou již studené. Sám Míša prý dorazí na 80% protože on pro změnu očůral Hegera a na jakési soukromé párty prolomil prohibici. Požádal jsem jej, aby se vyprostil, šel proběhnout a večer dorazil... zhruba ve 12:09 mi popřál dobrou noc.... ???

Kolem jedenácté však potvrdil účast Zemča a tak se zdálo, že ty dva na střídání opět můžeme dát. Zhruba v půl čtvrté volal Klenot a potvrdil, že zápas stíhá, již jsem byl klidný.

Sraz v 18:30 nestihl tradičně Levas, po ukončení kariéry Petra Havelky zůstal v této roli tak trochu osamocen. Jsem od přírody soutěživý, navrhl jsem mu odpoštění pokuty oproti vstřelenému gólu. V průběhu utkání mě několikrát odmítl, peníze vybere Dáňa.

První poločas nezačal špatně, hrálo se poměrně vyrovnané atraktivní utkání s šancemi na obou stranách. Brankáři jen zářili, Kubát několikrát soupeře vystál, několikrát skvěle míč vyškrábl, gólman Hosthunters se pak vytáhl např. rybičkou proti bodlostřele Mrozka z osmi metrů a mnoha dalším šancím.

Soupeř se ujal vedení po povedeném přečíslení, kdy krásnou kombinační akcí vyšachovali celou obranu a plackou zasunuli k pravé tyči Kubiho branky, 0:1. Tímto výsledkem také první poločas skončil, utkání bylo vesměs vyrovnané, možná trochu opticky navrch měli Hosthunters, také měli více přímých střel na branku, naštěstí si ale s nimi Kubi poradil.

Druhý poločas se Bohemii naprosto nevyvedl, poměrně brzy a snadno inkasovala 2 góly po individuálních chybách, vesměs šlo o nevynucené chyby v podobě špatných přihrávek, 0:3.

Vzhledem k výši skóre Bohemia začala hrát trochu více na riziko s cílem vstřelit nějakou tu branku a dotáhnout soupeře. Hosthunters však byli neskutečně produktivní a každou chybu od této chvíle potrestali.

Za stavu 0:5 již Bohemia téměř rezignovala, sice se snažila směrem dopředu, ale dozadu na to kašlala a tak utkání připomínalo spíše exhibici nebo festival překombinovaných šancí soupeře. Bohemia měla také šance, ale všechny pokusy o čestný úspěch trestuhodně zahodila. Za zmínku stojí Alešova dorážka přes padajícího gólmana soupeře, která skončila jen těsně mimo nebo samostatný nájezd Míši Brabců, který zakončil pumelenicí do tyče z bezprostřední blízkosti.

Bohemia potřebuje změnu, proto jsem navrhl na pozápasovém rozboru předsedovi klubu své služby na postu záložníka, chcete-li, tzv. "tuláka". O tom zda bude tato pozice zřízena z pozice útočníka či obrance rozhodne předseda na základě stanové taktiky, nicméně od tuláka se očekává především podpora útoku, zvýšení agresivity při dotírání na soupeře, maximální zapojení do hry vyžadující extrémní běhavost.

Jsem přesvědčený, že touto pozicí na úrovni záložníka z klasického fotbalu můžeme naší hře významně pomoci, obraz hry se však může hodně měnit v závislosti na tom zda bude pozice vytvořena z obranného či útočného postu...

Soupiska

  • KapitánMrozek Dušan
  • BrankářKubát Petr
  • Brabec Michal
  • Chalupa Tomáš
  • Havelka Martin
  • Levý Jan
  • Tylinger Aleš
  • Zeman Martin

Góly

-

Karty

-

Muž zápasu

Kubát Petr

Kubát Petr

V prvním poločase zachytal opravdu parádně, proto musel tuto anketu vyhrát. Po utkání sice nikomu nebylo do řeči a nikdo zrovna moc hodnotit nechtěl, ale jednoznačně to jediné pozitivní na tomto utkání byl výkon naše brankáře, kterému můžeme poděkovat, že se skóre nepřehouplo přes magickou desítku...

Počet zobrazení

Poslední zobrazení
První zobrazení

Počet zobrazení
Registrovaní: 0x
Celkem: 0x

Čtenáři
Registrovaní: 0
Celkem: 0

Facebook