Bohemia  1
Komtupapa  0

Komentář

Za poměrně teplého počasí vstoupily oba týmy do utkání ve vlažném tempu, hra vypadala bez energie a postrádala spád. Od úvodních minut jsme byli o kousek aktivnějším mužstvem a zdálo se, že vstřelení úvodní branky zápasu bude otázkou první svižnější kombinace Bohemie. Bohužel nás dnes velmi trápila přesnost, naše přihrávky buď minuly svého adresáta nebo končily na kopačkách hráčů Komtupapy. Přesto jsme se do několika dobrých šancí dostali, v prvním poločase se nám však žádnou nepodařilo využít a tak skončil poločas vcelku spravedlivou remízou 0:0 s optickou převahou na naší straně.

V úvodu druhé půle jsme se snažili mdlou hru oživit, hecovali jsme se, objevovaly se první náznaky rychlejšího pohybu, sem tam se přidala i kloudná přihrávka. Obraz hry se trošku vylepšil a všichni jsme čekali kdy nám to tam konečně spadne. Zhruba po deseti odehraných minutách druhé půle jsme se dočkali, Petr Kubát věděl, že musíme něco změnit a rozhodl se rozjet naš útok dlouhým nákopem na dnes skvěle pracujícího Davida Klingera, tomu se podařilo vyhrát hlavičkový souboj s obráncem Komtupapy a lišácky poslat balón pod víko, brankář Komtupapy nestihl na změnu trajektorie zareagovat a po dopadu na zem jen nevěřícně kroutil hlavou.

V tuto chvíli vypadalo utkání dobře, zlomili jsme střelecké prokletí, vedli jsme a Komtupapa až na pár výjimek, které se povedlo se štěstím uhasit, neměla vážnější šanci. Utkání ještě pár minut pokračovalo ve stylu zahazování šancí Bohemie, cítili jsme, že si musíme pojistit ošemetný náskok 1:0, ale opět se nám nedařilo střelecky. Mužstvo Komtupapy pomalu ale jistě začínalo přebírat otěže zápasu. Několik nebezpečných střel zlikvidoval opět skvěle chytající Petr Kubát, hromadu útočných akcí Komtupapy zachytil Tomáš Chalupa, rychlé brejky dobíhal Martin Havelka. Posledních pět minut utkání jsme dohrávali pouze na jednoho útočníka a bránili těsné vedení. Naštěstí pro nás se již skóre neměnilo a tak jsme v sobotním pařáku získali velmi cenné 2 body.

V článku k minulému utkání s Hradní stráži jsem soupeři děkoval za korektně odehraný zápas a postěžoval si, že se jich již moc v HL nevidí. Totéž musím udělat i dnes, mužstvo Komtupapy hrálo fair play a přesto, že již potřetí či počtvrté v sezóně prohrálo 0:1, na hřišti nedošlo k jedinému vážnějšímu konfliktu.

Soupiska

  • KapitánMrozek Dušan
  • BrankářKubát Petr
  • Brabec Michal
  • Chalupa Tomáš
  • Havelka Martin
  • Havelka Petr
  • Klinger David
  • Levý Jan
  • Šterner Jan

Góly

1:0 - Klinger (Kubát)

Karty

-

Muž zápasu

Klinger David

Klinger David

Nejen že David vsítil svoji první branku v dresu Bohemie, ale on také rozhodl o zisku dvou velmi důležitých bodů! Mužem zápasu se však stal za skvělou práci v soubojích, David dokázal balón podržet a připravit pro jiného spoluhráče, jeho dělnická úloha proto musí být ohodnocena.

Počet zobrazení

Poslední zobrazení
První zobrazení

Počet zobrazení
Registrovaní: 0x
Celkem: 0x

Čtenáři
Registrovaní: 0
Celkem: 0

Facebook